• Beauty Oscar vinnare av årets hudvårdsserie 2022

-48%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Kit & Gåvoset

MIXED SKIN CLEANSING KIT

Kit med ögonserum, ansiktsserum och ansiktskräm som rengör, minskar porer och återfuktar.

Finns i lager
1 147 kr
599 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Kit med ögonserum, ansiktsserum och ansiktskräm som rengör, minskar porer och återfuktar. Ett kit som är perfekt för dig med blandad hud. Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

  VITAMIN C INFUSION 30 ML 

  Vitamin C Infusion är ett kraftfullt lystergivande C-vitaminserum som stramar upp din hud, jämnar ut hudtonen och ger huden en härlig glow. Vitamin C Infusion ger långvarig fukt vilket minimerar synliga tecken på rynkor och fina linjer. C-vitamin stimulerar kollagensyntesen och ökar hudens spänst så den ser frisk och strålande ut. C-vitamin verkar även uppljusande av huden och pigmentfläckar. 

  30 ml
  Stramar upp huden
  Jämnar ut hudtonen
  Ger fin lyster och glow
  Minimerar synliga tecken på rynkor och fina linje
  Stimulerar kollagensyntesen
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ansikte och hals. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen.

  Använd UV-skydd över ditt C-vitaimin serum då huden är extra känslig mot sol. Förvara din serumflaska mörkt då C-vitamin förstörs av solljus.

  30ml
  Effektiv mot rodnad, akne, ojämn hudton och mot ålderstecken
  Reducerar fina linjer, färgpigment och rynkor
  Lätt återfuktande och håller hudens talgproduktion jämn
  Kombinera med en dagkräm med SPF då retinol gör att huden blir extra känslig för solens strålar. Ska du sola, undvik att använda retinol i din hudvårdsrutin.


  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ansikte och hals. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen. 

   

  HYDRA BOOSTER CREAM 50 ML

  Hydra Booster cream är en  fuktgivande ansiktskräm med lågmolekylär hyaluronsyra av den renaste formen. Krämen verkar djupt och intensivt återfuktande av huden. Krämen kan användas både som dagkräm och nattkräm och den binder och bibehåller fukten i huden upp till 24 timmar. Den skapar dessutom en skyddande barriär mot yttre påfrestningar såsom föroreningar, vind och kyla. Efter användning känns huden len, plumpad och återfuktad och ser fräsch och frisk ut. Hydra Booster cream minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor märkbart. Hydra Booster Cream går snabbt in i huden och lämnar den mjuk och djupt återfuktad.

  50ml
  Hyaluronsyran är intensivt återfuktande
  Binder och bibehåller fukt
  Verkar som skyddande barriär
  Ger huden en fräsch och frisk lyster
  Fyller ut fina linjer och rynkor
  Applicera morgon och kväll
  Passar alla hudtyper och åldrar

  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera krämen morgon och kväll, efter att du applicerat något verksamt serum. Undvik att få produkten i ögonen. 

   

  PERFECT EYE 20 ML

  Perfect Eye är ett djupt och intensivt fuktgivande ögonserum som innehåller den renaste formen av lågmolekylär hyaluronsyra. Perfect Eye boostar och stramar upp huden runt ögonen och minskar synliga tecken på rynkor och fina linjer. Hyaluronsyran är återfuktande och skapar en skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Perfect Eye motverkar trötta ögon med påsar under ögonen, mörka ringar och lämnar huden djupt återfuktad.

   

  20ml
  Minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor
  Hyaluronsyran är intensivt återfuktande
  Binder och bibehåller fukt
  Verkar som skyddande barriär
   
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin runt ögonen. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ögonpartierna. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen.   


  Hydra Booster Cream, Perfect Eye & Vitamin C Infusion är:

  PFAS fri - tillverkad utan PFAS ämnen som kan vara cancerframkallande och på andra sätt skadliga för människan, djuren och naturen

  GMO fri - tillverkad utan genmodifierade organismer som kan vara allergiframkallande 

  Cruelty fri - inte testad på djur

  Parabenfri - utan konserveringsmedel som kan ha hormonstörande effekt.

  Presentkartongen på bilden ingår inte.

   

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension: