• Summer sale 🩵  upp till 70%
https://byeclat.testavendre.se/image/1365/helbild-kategorier-blogg-5.webp

 

Hudvårdsrutin mogen hud

 

Vid 25-30 års ålder börjar huden tappa både spänst och lyster. Fina linjer och rynkor uppstår med åren och åldrandet är en faktor. Att huden tappar sin spänst och lyster beror på att kollagenproduktionen minskar och den naturliga produktionen av hyaluronsyra avtar. Detta är två ämnen som håller din hud återfuktad, spänstig och slät.

 

Så tar du hand om fina linjer och mogen hud

Det är viktigt att välja produkter som är utvecklade speciellt för mogen hud. Anti-age Renewal kit innehåller medicinsk hudvård med verksamma, väldokumenterade ingredienser som har god effekt på en mogen hud. Retinol stimulerar nybildandet av kollagen i huden och slätar effektivt ut rynkor. Hyaluronsyran binder fukt och lämnar din hud djupt återfuktad. 2022 utsågs våra produkter till årets Skandinaviska hudvårdsserie.

Så här använder du våra produkter för mogen hud:

1.      Rengör huden med en mild, effektiv och vårdande rengöring.  Låt oss tipsa om Superskin Water, som är ett effektivt tre-i-ett rengöringsvatten som rengör, tonar och återfuktar huden. Micellar water eller micellärt vatten ger en djup och skonsam rengöring. 

2.      Applicera ögonserumet Perfect Eye. Det är ett ögonserum med hyaluronsyra som återfuktar på djupet och minskar kråksparkar, rynkor, svullna ögon och mörka ringar under ögonen. Du behöver en liten mängd serum som du försiktigt klappar in under ögonen och på sidan av ögonen.


3.      Applicera därefter Wrinkle Repair som är ett retinolserum och som har en uppstramande effekt och tränger djupt in i huden där dess aktiva ingredienser gör underverk mot rynkor och fina linjer. Droppa några droppar serum i handflatan och massera ut serumet över ansikte, hals och dekolletage, undvik ögonområdet.


4.      Avsluta med en ansiktskräm som ger din hud maximalt med fukt. Hydra Booster cream är en djupt och intensivt återfuktande ansiktskräm med aktiva ingredienser såsom lågmolekylär hyaluronsyra av den renaste formen. Den minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor märkbart och den går snabbt in i huden som kommer kännas spänstig och återfuktad.
Upprepa samma hudvårdsrutin både dag och kväll. Ska du vistas i solen rekommenderar vi att du applicerar en solskyddsfaktor efter ansiktskrämen. Använder man rätt produkter med verksamma ingredienser åldras huden vackert och får en frisk och fräsch lyster. Med Anti-age renewal kit kommer du se resultat redan efter någon veckas användning, men som med allt annat är det viktigt att hålla sig till en bra rutin under lång tid för att få goda och långsiktiga resultat.
Exempelbild
Exempelbild