• Fri frakt på ordrar för över 499kr

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hudvårdskit

SENSITIVE SKIN RESCUE KIT

Ett kit för dig med känslig hud Kombinationen återfuktar, lugnar och stärker huden Kit med ögonserum, ansiktsolja och ansiktskräm Applicera morgon & kväll på rengjord hud Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

Finns i lager
1 147 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Ett kit för dig med känslig hud Kombinationen återfuktar, lugnar och stärker huden Kit med ögonserum, ansiktsolja och ansiktskräm Applicera morgon & kväll på rengjord hud Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

  PURE MAGIC DROPS 40 ML 

  Pure Magic Drops är en fantastisk 100% kallpressad ekologisk arganolja från Marocko som innehåller antioxidanter och som är en riktig fuktbomb. Med sin lätta konsistens tränger arganoljan snabbt in i huden och lämnar den djupt återfuktad och med fin lyster. Då den är intensivt återfuktande ökar den hudens elasticitet och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Arganolja är en naturlig mirakelprodukt som kan användas både i ansiktet, på kroppen och som hårolja. Pure Magic Drops är tillverkad av kvinnor i Marocko och är Fair Trade och ekologiskt certifierad.

  40ML
  Ger huden lyster och glans
  Intensivt återfuktande
  Minskar uppkomsten av torrhetsrynkor
  Förbättrar hudens elasticitet
  Minskar inflammationer i huden
  Motverkar torr hårbotten & kluvna hårtoppar
  Motverkar uppkomsten av stretchmarks vid graviditet
  Mjukar upp torra händer, fötter och stärker sköra naglar 

   

  HYDRA BOOSTER CREAM 50 ML

  Hydra Booster cream är en  fuktgivande ansiktskräm med lågmolekylär hyaluronsyra av den renaste formen. Krämen verkar djupt och intensivt återfuktande av huden. Krämen kan användas både som dagkräm och nattkräm och den binder och bibehåller fukten i huden upp till 24 timmar. Den skapar dessutom en skyddande barriär mot yttre påfrestningar såsom föroreningar, vind och kyla. Efter användning känns huden len, plumpad och återfuktad och ser fräsch och frisk ut. Hydra Booster cream minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor märkbart. Hydra Booster Cream går snabbt in i huden och lämnar den mjuk och djupt återfuktad.

  50ml
  Hyaluronsyran är intensivt återfuktande
  Binder och bibehåller fukt
  Verkar som skyddande barriär
  Ger huden en fräsch och frisk lyster
  Fyller ut fina linjer och rynkor
  Applicera morgon och kväll
  Passar alla hudtyper och åldrar

  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera krämen morgon och kväll, efter att du applicerat något verksamt serum. Undvik att få produkten i ögonen.   

   

  PERFECT EYE 20 ML

  Perfect Eye är ett djupt och intensivt fuktgivande ögonserum som innehåller den renaste formen av lågmolekylär hyaluronsyra. Perfect Eye boostar och stramar upp huden runt ögonen och minskar synliga tecken på rynkor och fina linjer. Hyaluronsyran är återfuktande och skapar en skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Perfect Eye motverkar trötta ögon med påsar under ögonen, mörka ringar och lämnar huden djupt återfuktad.

  20ml
  Minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor
  Hyaluronsyran är intensivt återfuktande
  Binder och bibehåller fukt
  Verkar som skyddande barriär
   
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin runt ögonen. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ögonpartierna. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen.  


  Hydra Booster Cream, Perfect Eye & Pure Magic Drops är:

  PFAS fri - tillverkad utan PFAS ämnen som kan vara cancerframkallande och på andra sätt skadliga för människan, djuren och naturen

  GMO fri - tillverkad utan genmodifierade organismer som kan vara allergiframkallande 

  Cruelty fri - inte testad på djur

  Parabenfri - utan konserveringsmedel som kan ha hormonstörande effekt.

  Presentkartongen på bilden ingår inte.

   

   

 • Recensioner
  Elena 2022-09-16

  Har gett min hud massor av fukt. Oljan är helt underbar. Jag använder den både i ansikte, på kroppen och i håret. Kan varmt rekommenderas!

  anna 2022-09-19

  Jag har inte superkänslig hud men för mig har produkterna funkat jättebra. Dom räcker också länge

  Din recension: