• C-Boost Kampanj 🧡 upp till 50%
-20%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

C Vitamin

VITAMIN C INFUSION 30ML SERUM

Ett kraftfullt lystergivande C-vitaminserum som stramar upp din hud jämnar ut hudtonen och ger huden en härlig glow. Ger långvarig fukt vilket minimerar synliga tecken på rynkor och fina linjer. C-vitamin stimulerar kollagensyntesen och ökar hudens spänst så den ser frisk och strålande ut. C-vitamin verkar även uppljusande av huden och pigmentfläckar. Med en lätt doft av solmogen apelsin. Applicera morgon & kväll på rengjord hud och avsluta med ansiktskräm. Utnämnd till årets Skandinaviska hudvårdsserie,

Finns i lager
499 kr
399 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

   

  • 30 ml
  • Stramar upp huden
  • Jämnar ut hudtonen
  • Ger fin lyster och glow
  • Minimerar synliga tecken på rynkor och fina linjer
  • Stimulerar kollagensyntesen
  • Använd morgon och kväll
  • Vegansk, clean och med återvinningsbar glasflaska

  Använd UV-skydd över ditt C-vitaimin serum då huden är extra känslig mot sol. Förvara din serumflaska mörkt då C-vitamin förstörs av solljus.

  Läs mer om C-vitamin i hudvård här

   

 • Recensioner
  Erika 2022-02-01

  Perfekt boost till huden efter skinrollern fin lyster och fukt till huden.

  Maggan 2022-09-19

  Fick tips av min dotter att skaffa det här serumet. Jag har aldrig använt serum tidigare så jag har inte så mycket att jämföra med. Men jag tycker det är drygt och jag ser skillnad på min hud när jag har använt det. Huden känns också lite fastare.

  hamida h 2022-09-24

  använde innan och under somaren och den hjelpte mig så jag inte fick solflekarna i ansiktet.

  Frida 2022-09-27

  Ett serum som håller vad det lovar!

  annie e 2023-04-13

  Dne här gillar jag verkligen. Känns som om porerna stänger sig och huden blir snygg

  Marie M. 2023-04-30

  Bra serum som ger lyster och huden ser fräsch ut. Var från början lite skeptisk till konsistensen då det är något rinnigare än de serum jag haft tidigare. Men det går in snabbt i huden och jag uppskattar effekten det ger. Har precis lagt en till beställning.

  Hafeda 2023-06-08

  Jettebra serum som snabbt sjunker in i min hud, jag rekomendera den

  Ingela 2023-07-14

  Nöjd kund som använt detta serum under 6 månader och som har fått en mycket bättre och finare hud.

  Anna E 2023-11-06

  Som att köpa snygghet på en flaska

  Meja 2023-12-31

  Min favorit, älskar hur det pirrar i huden när jag tagit på serumet och hur huden drar ihop sig. Använder serumet med Hydra cremen och har alltid bra hud och är aldrig torr längre

  maria b 2024-01-24

  Ett Serum som jag älskar. Tycker att min hud fått en jämnare hudton och har fin lyster.

  Malin O 2024-02-28

  Ljuvligt serum. med fantastisk doft. Älskar det!!

  Clara 2024-03-31

  Överlägset bästa C-vitamin serumet som finns!

  Suzana 2024-04-19

  Underbar!

  Din recension:

 • Ingredienser
  Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Pentylene Glycol, Glycerin, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucose, PEG-40 Hydrolized Castor Oil, Glycosaminoglycans, Ascorbyl Methylsilanol Pectinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.