• Fri frakt på ordrar för över 499kr

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hudvårdskit

DRY SKIN HEALING KIT

Hudvårdskit för dig med torr hud det är en riktig fuktbomb som boostar din hud med fukt och ger den en härlig lyster Kit med ögonserum, ansiktsserum och ansiktskräm Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

Finns i lager
1 177 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Hudvårdskit för dig med torr hud det är en riktig fuktbomb som boostar din hud med fukt och ger den en härlig lyster Kit med ögonserum, ansiktsserum och ansiktskräm Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

   

  GOLDEN NECTAR 30 ML 

  Golden Nectar är ett kraftfullt lystergivande fuktserum med högaktiva naturliga ingredienser tillverkat av bidrottninggelé som verkar djupt återfuktande, vårdande och som ger huden spänst. Bidrottninggelé är en naturlig mirakelprodukt som skyddar huden från fria radikaler och som plumpar huden inifrån, huden får en fantastisk glow och ser frisk ut.

  Bidrottninggelé, eller Royal Jelly som det heter på engelska är rik på kollagen och hjälper till och bygger upp hudens bindväv vilket minskar uppkomsten av rynkor och fina linjer.

  30 ml
  Ger näring och fukt på djupet. 
  Kraftfullt lystergivande serum
  Skyddar från fria radikaler
  Lugnar och vårdar huden
  Addera några droppar i din foundation för extra näring och glow
   
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ansikte och hals. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen. 

   

  HYDRA BOOSTER CREAM 50 ML

  Hydra Booster cream är en  fuktgivande ansiktskräm med lågmolekylär hyaluronsyra av den renaste formen. Krämen verkar djupt och intensivt återfuktande av huden. Krämen kan användas både som dagkräm och nattkräm och den binder och bibehåller fukten i huden upp till 24 timmar. Den skapar dessutom en skyddande barriär mot yttre påfrestningar såsom föroreningar, vind och kyla. Efter användning känns huden len, plumpad och återfuktad och ser fräsch och frisk ut. Hydra Booster cream minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor märkbart. Hydra Booster Cream går snabbt in i huden och lämnar den mjuk och djupt återfuktad.

  50ml
  Hyaluronsyran är intensivt återfuktande
  Binder och bibehåller fukt
  Verkar som skyddande barriär
  Ger huden en fräsch och frisk lyster
  Fyller ut fina linjer och rynkor
  Applicera morgon och kväll
  Passar alla hudtyper och åldrar

  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera krämen morgon och kväll, efter att du applicerat något verksamt serum. Undvik att få produkten i ögonen.   

  PERFECT EYE 20 ML

  Perfect Eye är ett djupt och intensivt fuktgivande ögonserum som innehåller den renaste formen av lågmolekylär hyaluronsyra. Perfect Eye boostar och stramar upp huden runt ögonen och minskar synliga tecken på rynkor och fina linjer. Hyaluronsyran är återfuktande och skapar en skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Perfect Eye motverkar trötta ögon med påsar under ögonen, mörka ringar och lämnar huden djupt återfuktad.

   

  20ml
  Minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor
  Hyaluronsyran är intensivt återfuktande
  Binder och bibehåller fukt
  Verkar som skyddande barriär
   
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin runt ögonen. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ögonpartierna. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen.  


  Hydra Booster Cream, Perfect Eye & Golden Nectar är:

  PFAS fri - tillverkad utan PFAS ämnen som kan vara cancerframkallande och på andra sätt skadliga för människan, djuren och naturen

  GMO fri - tillverkad utan genmodifierade organismer som kan vara allergiframkallande 

  Cruelty fri - inte testad på djur

  Parabenfri - utan konserveringsmedel som kan ha hormonstörande effekt.

  Presentkartongen på bilden ingår inte.

   

 • Recensioner
  Charlotte 2022-04-05

  Så bra och prisvärt kit!

  Ann-Sofie 2022-09-16

  Så härliga produkter! Älskar serumet Golden Nectar, det har gett min hud så fin lyster!

  Yvonne 2022-09-16

  Mitt favoritkit!
  Min hud känns återfuktad och spänstig. Ögonserumet trollar bort svullnaden runt mina ögon.

  Maria 2022-09-19

  Bra produkter men ville gärna ha cremen i tub istället

  Clara, Sthlm 2022-09-22

  Dom här produkterna har räddat min hud! Har till och från problem med torr hud och att huden ser glåmig ut. Nu behöver jag inte ens smink!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Leyla 2022-09-24

  Jättebra produkter om man har torr hud

  Din recension: