• Fri frakt på ordrar för över 499kr

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hudvårdskit

ANTI-AGE RENEWAL KIT

Ett kit för dig med mogen hud, innehåller retinol som bidrar till en slätare, fastare hud med mer lyster och mindre ålderstecken, Tillför fukt som verkar mot fina linjer och rynkor, Applicera morgon & kväll på regjord hud, Kit med ögonserum, ansiktsserum och ansiktskräm, Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

Finns i lager
1 147 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Ett kit för dig med mogen hud, innehåller retinol som bidrar till en slätare, fastare hud med mer lyster och mindre ålderstecken, Tillför fukt som verkar mot fina linjer och rynkor, Applicera morgon & kväll på regjord hud, Kit med ögonserum, ansiktsserum och ansiktskräm, Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

  Se mer om kitet här.

  WRINKLE REPAIR SERUM 30 ML 

  Wrinkle Repair är ett kraftfullt serum med retinol som stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en slätare, fastare hud med mer lyster och mindre ålderstecken. Wrinkle Repair jämnar ut pigmentfläckar samt stärker kollagenproduktionen och förbättrar hudens elasticitet. Retinol, som är en effektiv form av vitamin A, når med sina små molekyler långt ner i hudlagren och stimulerar produktionen av kollagen och elastin vilket minskar rynkor och fina linjer, ger mindre porer och en jämnare hudton.

  30ml
  Effektiv mot rodnad, akne, ojämn hudton och mot ålderstecken
  Reducerar fina linjer, färgpigment och rynkor
  Lätt återfuktande och håller hudens talgproduktion jämn
  Kombinera med en dagkräm med SPF då retinol gör att huden blir extra känslig för solens strålar. Ska du sola, undvik att använda retinol i din hudvårdsrutin.
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ansikte och hals. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen. 

   

  HYDRA BOOSTER CREAM 50 ML


  Hydra Booster cream är en  fuktgivande ansiktskräm med lågmolekylär hyaluronsyra av den renaste formen. Krämen verkar djupt och intensivt återfuktande av huden. Krämen kan användas både som dagkräm och nattkräm och den binder och bibehåller fukten i huden upp till 24 timmar. Den skapar dessutom en skyddande barriär mot yttre påfrestningar såsom föroreningar, vind och kyla. Efter användning känns huden len, plumpad och återfuktad och ser fräsch och frisk ut. Hydra Booster cream minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor märkbart. Hydra Booster Cream går snabbt in i huden och lämnar den mjuk och djupt återfuktad.

  50ml
  Hyaluronsyran är intensivt återfuktande
  Binder och bibehåller fukt
  Verkar som skyddande barriär
  Ger huden en fräsch och frisk lyster
  Fyller ut fina linjer och rynkor
  Applicera morgon och kväll
  Passar alla hudtyper och åldrar

  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera krämen morgon och kväll, efter att du applicerat något verksamt serum. Undvik att få produkten i ögonen.   

  PERFECT EYE 20 ML

  Perfect Eye är ett djupt och intensivt fuktgivande ögonserum som innehåller den renaste formen av lågmolekylär hyaluronsyra. Perfect Eye boostar och stramar upp huden runt ögonen och minskar synliga tecken på rynkor och fina linjer. Hyaluronsyran är återfuktande och skapar en skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Perfect Eye motverkar trötta ögon med påsar under ögonen, mörka ringar och lämnar huden djupt återfuktad.

   

  20ml
  Minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor
  Hyaluronsyran är intensivt återfuktande
  Binder och bibehåller fukt
  Verkar som skyddande barriär
   
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin runt ögonen. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ögonpartierna. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen.  

   


  Hydra Booster Cream, Perfect Eye & Wrinkle Repair Serum är:

  PFAS fri - tillverkad utan PFAS ämnen som kan vara cancerframkallande och på andra sätt skadliga för människan, djuren och naturen

  GMO fri - tillverkad utan genmodifierade organismer som kan vara allergiframkallande 

  Cruelty fri - inte testad på djur

  Parabenfri - utan konserveringsmedel som kan ha hormonstörande effekt.

  Presentkartongen på bilden ingår inte i kitet

   

 • Recensioner
  Karin 2022-09-16

  Härligt kit som gjort underverk för min hud. Den är återfuktad och har fin lyster. Krämen doftar underbart.

  Marie E 2022-09-19

  Jag har använt produkterna i några månader och kan verkligen rekommendera dom. Cremen är outstanding!

  Merima 2022-09-19

  bra prdokter

  Anitra 2022-09-22

  Mycket bra set med hudvård, har testat olika retinolserum och det här är min favorit!

  Viktoria 2022-09-25

  Jättebra produkter!

  Din recension: