• Summer sale 🩵  upp till 70%
-40%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Skintools

Skinroller Premium

Skinroller är effektivt mot rynkor, torr och trött hud, ärr, bristningar och celluliter. BYÉCLAT Skinroller premium är en vidareutveckling av det populära hudvårdsredskapet dermaroller och med sitt utbytbara rollerhuvud är det enkelt, prisvärt och mer miljöeffektivt att utföra mikroneedling hemma.

Finns i lager
599 kr
359 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Skinroller Premium har ett rollerhuvud med 540 st 0,5 mm långa nålar för användning i ansiktet. Vi erbjuder även rollerhuvuden med 540 st 1,5 mm långa nålar för behandling av ärr, bristningar och celluliter på kroppen. 

  Microneedling är en effektiv och beprövad behandling där huden utsätts för små mikrohål. Huden absorberar serum och fukt 200% bättre och dessutom stimuleras kollagenproduktionen när huden reparerar sig. Med vår skinroller premium är det lätt att utföra en professionell hudbehandling hemma där huden får ökad lyster, minskade rynkor och på sikt minskade ärr som akneärr och bristningar.

 • Recensioner
  Anna E 2022-02-02

  GrYm produkt! Känns otroligt bra för huden, man riktigt känner hur serumet sugs upp av huden efteråt!
  Tycker verkligen att min hy fått mer lyster och en jämnare struktur.

  Anna 2022-08-31

  Första gången jag provat skinroller. Har använt rollern i ca 1 vecka tillsammans med serum. Trots att det är vintertid känns min hud mycket piggare. Bra med utbytbara rollerhuvud. Kommer definitivt fortsätta med skinroller.

  Emma 2022-09-19

  Wow! Bästa skinrollern, litet minus för att den är dyr men det sparar man ju in i längden.

  Ayla 2022-09-26

  Så lyxig roller! och den gör underverk med huden lika bra som på salong men billigare haha

  BEA 2023-04-29

  AJ! är det jag som är känslig, jag tycker det gör lite ont. Man får fin hud efter med det är inte jätteskönt

  Lillemor 2023-05-14

  Jag använder rollern som komplement mellan ansiktsbehandlingar hos min hudterapeut. Jag kan gå lite mer sällan dock är det ju inte riktigt samma effekt som man får efter en riktig behandling.

  Klara 2023-08-17

  Så smart att bara byta ut huvudet. Bästa skinrollern på marknaden

  Tina 2023-10-13

  Lyxig produkt som ger bra resultat

  Mary 2024-01-12

  Jag rollar mig bara en gång i veckan och det räcker. Man får resultat. Se till att inte ha något planerat efter att du rollat dig, man ser ut som en tomat efter :)

  Ilene 2024-04-10

  Jag köpte skinrollern med Golden Nectar. Det är som att exfoliera huden skulle jag säga, men på ett naturligt sätt.

  Mary H. 2024-04-22

  Fin kvalitet, perfekt att man kan köpa en ny rollerhuvud till den

  Din recension:

 • Användning och Innehåll
  Innan man använder skinrollern är det viktigt att man har koll på hur man ska använda den. Viktigast av allt är att både huden och skinrollern är helt rengjorda innan användning. Det är också extremt viktigt att man inte använder en roller som har slita nålar. Byt därför ut rollerhuvudet efter 12 gånger för att inte riskera att du skadar huden.

  När man rollar ansiktet eller kroppen delar man in huden i olika zoner som man rollar. Rolla sedan varje område upp till 8 gånger i 4 olika riktningar så varje zon blir ordentligt bearbetad. Därefter applicerar man med rena händer det serum som man tycker passar sina behov bäst på behandlat område. Serumet kommer absorberas 200 - 300% bättre tack vare de små microhålen som skinrollern har skapat! Fortsätt därefter att applicera fukt. Behandlingen kan upprepas 1-3 gånger per vecka. Det är viktigt att man inte utsätter huden för sol 24h efter en behandling. Efter behandlingen upplever man att huden rodnar, eller blir röd och stramar. Med fördel gör man alltså behandlingen innan sänggång, för att man sedan ska kunna vakna upp med en härligt återfuktad hy med glow.