• Summer sale 🩵  upp till 70%
https://byeclat.testavendre.se/image/1643/symbiosis-desktop.webp

 

Upptäck fördelarna med dubbelserumet Symbiosis

 

Symbiosis har en högpresterande multifunktionell formula som gör serumet till en fantastisk allt-i-ett produkt. Med ett sofistikerat och innovativt innehåll verkar Symbiosis mot ålderstecken, ökar hudens elasticitet, vårdar och skyddar huden samtidigt som huden får en naturligt fräsch lyster. En lyster som har gett Symbiosis smeknamnet "Cinderella serumet" eller "Askunge serumet" översatt till svenska. Det här är vårt bästsäljande serum som passar alla hudtyper och åldrar. Symbiosis består av två delar; en oljebaserad del och en vattenbaserad del som skakas ihop innan användning.  

Exempelbild
Exempelbild

En mångfacetterad produkt med flera verkningsområden

 

ÅTERFUKTAR
UREA är en naturlig & effektiv ingrediens som förbättrar hudens förmåga till att bilda fukt. Resultatet blir en hälsosamt återfuktad, silkeslen och mjuk hud, 

HYALURONSYRA binder fukt upp till 1000 gånger av sin egen vikt och ser till att din hud plumpas inifrån och behåller den fuktig och fräsch hela dagen.

GLYCERIN är en naturlig fuktbindare som också penetrerar huden så den tar upp andra aktiva ingredienser bättre.

MOTVERKAR ÅLDERSTECKEN
NYPONROSFRÖOLJA är fullt av nyttiga vitaminer, antioxidanter och essentiella aminosyror. Detta är en olja som har en bevisad effekt mot ålderstecken och till och med ärr.

Q10 är ett vitaminliknande ämne som bidrar till produktionen av kollagen och på så sätt minskar och förebygger ålderstecken. 

GER GLOW
SQUALANE är en fuktgivande ingrediens som är rik på antioxidanter och gör huden mjuk, smidig och len. 

Kombinationen av alla ingredienser ger huden en frisk och naturlig lyster som håller hela dagen och som utgör en bra bas inför applicering av smink.

 

 

Exempelbild
Exempelbild

här använder du Symbiosis

Det här är serumet för dig som vill ha en produkt som har flera verkningsområden och som är lätt att använda. Du kan använda Symbiosis morgon och kväll på rengjord hud, innan du applicerar din dag- eller nattkräm. Skaka flaskan ordentligt så den oljebaserade blandningen och den vattenbaserade delen går ihop innan du fyller pipetten med serumet. Droppa därefter ut några droppar i handflatan och massera in med lätta uppgående rörelser över ansikte, hals och dekolletage.

Ett riktigt bra beauty hack är att blanda i några droppar Symbiosis i din foundation för en naturligt strålande fräsch lyster som håller hela dagen. 

 

Exempelbild
Exempelbild
Komplettera Symbiosis

 Förstärk effekten av Symbiosis genom att kombinera serumet med andra produkter med andra verksamma ingredienser såsom; retinol, hyaluronsyra, bidrottninggelé eller c-vitamin.