• C-Boost Kampanj 🧡 upp till 50%
-20%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

C Boost

Duo kit ansiktskräm

Ett kit med en lättare ansiktskräm och en rikare C-vitamin kräm som passar dig som vill har verkan mot ålderstecken, torr och stram hud. Här får du en lite lättare kräm som du kan använda som dagkräm och en rikare kräm som du kan använda som nattkräm i samma set. Dagkrämen går snabbt in i huden och håller den återfuktad utan att bli blank. Nattkrämen är en rikare, krämig ansiktskräm som vårdar och återfuktar på djupet. Vakna upp med en len, mjuk hud som strålar! Båda ansiktskrämerna kan användas såväl dag- som nattetid utifrån din huds behov.


Vårt kit med dagkräm / nattkräm passar alla hudtyper och balanserar din hud hela dygnet. Applicera morgon & kväll på rengjord hud. Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

Finns i lager
1 098 kr
879 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Duo kit dag- och nattkräm innehåller:

  Dagkräm - Hydra Booster Cream 50ml

  Hydra Booster Cream är en lite lättare kräm som även är intensivt återfuktande med aktiva ingredienser såsom lågmolekylär hyaluronsyra av den renaste formen. Den plumpar din hud inifrån med fukt utan att göra din hud fet eller blank under dagen.

  Nattkräm - Vitamin C Infusion Cream 50ml

  Vitamin C Infusion Cream är en rik ansiktskräm som innehåller hyaluronsyra som tillsammans med Vitamin C och shea verkar djupt återfuktande. Ansiktskrämen ger en extra dos av krämig fukt, som bygger upp hudbarriären efter dagens uttorkande timmar och som gör underverk för fuktbalansen.

   

  Två applikatorer med en sida avsedd att ta kräm med och andra sidan att massera huden med för att förbättra behandlingens effektivitet.

   

  Alla produkter är PFAS, GMO, Cruelty och Paraben fria.  

   

 • Recensioner
  Camilla Ahlgren 2023-03-31

  Gillar båda krämerna jättemycket. Hydra booster använder jag som dagkräm då den är lite lättare i konsistensen. Passar perfekt under makeup. C vitamin krämen har jag dom nattkräm. Den är lite rikare i konsistensen. Vaknar upp med återfuktad hud.

  Frida 2023-05-26

  Nöjd snabb leverans och bra krämer, plus för dofterna

  Seina 2023-08-20

  10/10 produkter

  Martina P 2023-12-03

  Riktigt bra ansiktskrämer. Lägger Cvitaminkrämen som en mask på kvällen och vaknar babylen i ansiktet.

  Fia 2024-01-10

  Jag är mer än nöjd! Min hud har blivit så mycket bättre. Var ofta torr och lite fnasig innan men det har försvunnit helt och hållet. Nu känns huden återfuktad, mjuk och len. Det gör stor skillnad, sminket sitter bättre nu när jag inte är så torr och huden får en annan glow

  Madeleine 2024-04-21

  Det här är de bästa ansiktskrämerna jag någonsin testat!

  Din recension: