• Royal Jelly veckor 🧡 upp till 50%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

C Boost

C boost duo mot ålderstecken

Ett kit för dig som älskar Vitamin C och som vill boosta huden med riklig fukt och få effekt mot ålderstecken. Ansiktskrämen & serumet innehåller tillsammans de verksamma ingredienserna c-vitamin, hyaluronsyra och shea som i sin perfekta kombo minskar porer, jämnar ut din hudton, stramar upp din hud och lämnar den rejält återfuktad och len och med härlig lyster. Applicera morgon & kväll på rengjord hud. Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

Finns i lager
1 098 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  C boost duo mot ålderstecken innehåller:

  C-vitamin serum 30ml

  Vitamin C Infusion Cream 50ml

   

  En applikator med en sida avsedd att ta kräm med och andra sidan att massera huden med för att förbättra behandlingens effektivitet.

   

  Vill du läsa mer om hur man tar hand din hud för att minska ålderstecken? Läs här

  Alla våra produkter är PFAS, GMO, Cruelty och Paraben fria.  

   

 • Recensioner
  Malin M 2023-04-13

  Grym kombo av hudvård, riktigt bra produkter

  Ingela 2023-07-14

  Jag har tidigare köpt serumet och använt under en längre tid och det tycker jag är jättebra. Köpte det här kitet nu och har använt ansiktskrämen några veckor. Fantastisk doft, och den ger synlig skillnad på mina rynkor.

  Britt 2023-07-30

  Vackra produkter med ett innehåll som passar mig väldigt bra. Jag har mogen hud som är lite torr med fina linjer i panna, runt ögon och munnen. Jag kan rekommendera de här produkterna.

  Meryam 2023-08-23

  Det är jättebra produkter och jag köper gärna när ni har kampanj, Lite dyrt för mig som inte jobbar

  Amanda B. 2024-01-10

  Perfekt även för mig som har halvfet hy jag blir inte glansig. Har inte fått en finne sen jag började med c-vitaminserien.

  Bea Edvardsson 2024-03-31

  Bra & dryg hudvård som jag absolut kommer att köpa om.

  Din recension: