• Royal Jelly veckor 🧡 upp till 50%

 

Utrensande kroppsserum för spänstig hud 

 

Lider du av svullna ben eller hud som tappat spänstigheten? Slim Intense är ett effektivt kroppserum som innehåller en kombination av koffein, naturliga örter och peptider som tillsammans verkar vätskeutdrivande och cellförnyande.

Serumet innehåller även flera olika ämnen som stimulerar huden på djupet och ökar blodcirkulationen. För att din hud ska bibehålla spänstigheten behöver den rensas på slagg och överflödig vätska som finns lagrad i och under huden. När du använder Slim Intense stimuleras din hud på djupet vilket gör att kroppens slagg och överflödig vätska kommer rensas ut och därmed minskar uppkomsten av celluliter och bristningar samtidigt som din hud får fin lyster & glow.

Dessutom har Slim intense anti-age egenskaper som gör att huden återfår sin spänst och elasticitet. De verksamma ingredienserna i Slim Intense fungerar som hudens antioxidant och renare vilket ger en fastare och mer elastisk hud med lyster.

Det är möjligt att minska svullnad, gropar i huden och få en spänstigare hud med rätt behandling; verksamma ingredienser tränger ner i huden och ger bevisade resultat.

Exempelbild
Exempelbild

Slim Intense verkar på djupet med flera verksamma ingredienser

Slim Intense innehåller tre huvudingredienser som tillsammans med peptider hjälper din hud att återfå sin lyster & spänstighet 

 

KOFFEIN

På samma sätt som koffein fungerar som en antioxidant vid intag via kosten har det en skyddande effekt vid applicering på huden; koffeinet hjälper till att skydda huden från fria radikaler. Eftersom ämnet har en kärlsammandragande effekt dämpas rodnader i huden där ytliga kärl finns.

Koffein har en välkänd effekt vilken är att det ökar blodflödet och stimulerar blodcirkulationen. Dessutom är koffeinet en effektiv utrensare av slagg och överflödig vätska vilket har en bevisad effekt mot celluliter och svullnad. Genom att driva ut slagg och överflödiga ansamlingar av vätska kommer behandlade delar såsom ben, mage och armar bli mer slimmande och spänstiga.

 

TROLLHASSEL

Trollhassel har antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper vilket gör den  till en perfekt ingrediens i naturliga hudvårdsprodukter. Örten läker huden, lindrar och bidrar till en friskare hud vilket är perfekt när man vill ta hand om  sin hud

Trollhassel är rik på tanniner som är en en naturlig växtförening med kraftfulla antioxidantegenskaper som hjälper till att skydda din hud mot olika skador när den appliceras på huden. Därför är Slim Intense effektivt när det kommer till att behandla mogen hud då trollhassel har en välkänd effekt av att öka hudens elasticitet och spänst samt verkar sammandragande av huden. Serumet minskar svullnader och vätskeansamlingar i och under huden och ger en anti-age effekt.

 

VALLÖRT

Vallört innehåller allantoin som stimulerar celldelningen och celltillväxten. Vallörten är läkande och kan snabbt reparera skadad vävnad. På så sätt kan en hud som är solskadad, har tappat sin spänst eller är rynkig få tillbaka sin tidigare lyster. Örten är närande och allantoinet har en skyddande och regenererande, dvs återbildande verkan av nya celler. Vallörten passar bra för en hud som är trött, torr och som tappat sin lyster.

Egenskaper för Slim intense:

- Rensar ut slagg

- Minskar svullnad & vätskeansamling

- Ökar blodcirkulationen

- Stramar upp huden

- Verkar mot celluliter & bristningar

Exempelbild
Exempelbild

här använder du Slim Intense kroppsserum

Slim Intense är ett lätt kroppserum med en kylande och utrensande effekt för dig som vill ha en lättanvänd produkt som ger anti-ageing resultat på lår, mage och armar.

1. Använd Slim Intense en gång per dag helst kvällstid innan sänggång på rengjord hud. Massera in några droppar serum på utvalt område och när du känner den härliga effekten som "känns friskt och lite som Vicks blå" så börjar serumet verka. Låt serumet verka över natten.

2. Vill du ha djupare effekt på bristningar kan du använda Slim Intense i kombination med Skinroller. Rolla utvalt område diagonalt och vertikalt och avsluta med några droppar serum. Genom att använda serumet i kombination med Skinroller ger du serumet förutsättningarna för att verka ännu djupare i hudens lager.

 

 

 

Exempelbild

Rengör

Rengör huden noggrant innan du applicerar Slim Intense med en mild kroppsrengöring.

Exempelbild

 

Serum

Applicera därefter några droppar Slim Intense och massera in tills du känner den kylande "Vicks Blå" känslan.

Exempelbild

 

Extra effekt

 Vill du ha en extra effekt så rekommenderar vi att du använder en Skinroller innan du applicerar serumet. För bästa effekt mot bristningar kan du massera in några droppa Pure Magic Drops efter att du behandlat huden med Slim Intense.