• Fri frakt på ordrar för över 499kr

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Hudvårdskit

BODY SKIN IMPROVING KIT

Ett kroppskit som minskar stretchmarks och celluliter Förnyar huden och tillför fukt och vårdande ämnen Kit med Skinroller Premium, ett extra rollerhuvud för kroppen, Kroppsserum och Arganolja Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

Finns i lager
1 497 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Ett kroppskit som minskar stretchmarks och celluliter Förnyar huden och tillför fukt och vårdande ämnen Kit med Skinroller Premium, ett extra rollerhuvud för kroppen, Kroppsserum och Arganolja Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

  Rolla huden där du har stretchmarks eller celluliter 2-3 gånger per vecka. Applicera Slim Intense och avsluta med att massera in området med Pure Magic Drops.

   

  SKINROLLER PREMIUM

  BYÉCLAT Skinroller premium är en vidareutveckling av det populära hudvårdsredskapet dermaroller och med sitt utbytbara rollerhuvud är det enkelt, prisvärt och mer miljöeffektivt att utföra mikroneedlingsbehandlingar på både ansikte och kropp. Vi erbjuder 10 års garanti på handtaget, rollerhuvudet byts ut efter 10-12 gånger. Vi erbjuder effektivt serum som du kan komplettera din behandling med.

  Microneedling är en effektiv och beprövad behandling där huden utsätts för små mikrohål. Huden absorberar serum och fukt 200% bättre och dessutom stimuleras kollagenproduktionen när huden reparerar sig. Med vår skinroller premium är det lätt att utföra en professionell hudbehandling hemma som fungerar mot bristningar och celluliter.

   

  SLIM INTENSE

  Slim Intense kroppsserum 30ml - stimulerar blodcirkulationen och motverkar celluliter och bristningar. Har en uppstramande och kylande effekt. Lämnar huden len och spänstig. 

  30 ml
  Stramar upp huden
  Ökar blodcirkulationen
  Motverkar celluliter & bristningar
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på området med celluliter och bristningar. Applicera serumet efter noggrann rengöring. Några droppar räcker. Massera in serumet med små cirkelrörelser. För bästa resultat använd Premium Skinroller med 1,5mm nålar.

   

  PURE MAGIC DROPS

  Pure Magic Drops är en fantastisk 100% kallpressad ekologisk arganolja från Marocko som innehåller antioxidanter och som är en riktig fuktbomb. Med sin lätta konsistens tränger arganoljan snabbt in i huden och lämnar den djupt återfuktad och med fin lyster. Då den är intensivt återfuktande ökar den hudens elasticitet och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Arganolja är en naturlig mirakelprodukt som kan användas både i ansiktet, på kroppen och som hårolja. Pure Magic Drops är tillverkad av kvinnor i Marocko och är Fair Trade och ekologiskt certifierad.

  Arganoljan är även väl beprövad att använda vid graviditet för att undvika uppkomsten av strechmarks eller bristningar. Pure Magic Drops är full av vitamin E vilket ökar hudens elasticitet. Har du bristningar efter graviditet rekommenderar vi att du använder vår Skinroller Premium och sedan masserar in arganoljan för bästa resultat.

   

  Produkterna är:

  PFAS fri - tillverkad utan PFAS ämnen som kan vara cancerframkallande och på andra sätt skadliga för människan, djuren och naturen

  GMO fri - tillverkad utan genmodifierade organismer som kan vara allergiframkallande 

  Cruelty fri - inte testad på djur

  Parabenfri - utan konsvereringsmedel som kan ha hormonstörande effekt.

  Ekologisk (Pure Magic Drops)

  Presentkartongen på bilden ingår inte.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension: