• Royal Jelly veckor 🧡 upp till 50%
-50%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Kroppsvård

Body Skin Improving Kit

Ett komplett kit som är framtaget för att minska bristningar och celluliter. Behandlingen med Skinroller, serum och en ekologisk arganolja verkar på hudens djupaste lager och stimulerar hudens kollagenproduktion. Serumet som ibland annat innehåller koffein stimulerar blodcirkulationen och har en uppstramande och kylande effekt samtidigt som det driver ut slagg och överflödig vätska. Vinnare av årets hudvårdsserie 2022 i Skandinavien.

Finns i lager
1 347 kr
675 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Behandla huden 1-2 ggr per vecka genom att rolla huden med Skinrollern. Applicera därefter serumet Slim Intense och avsluta med att massera in Pure Magic Drops.
   

  BODY FIRMING innehåller:

  Skinroller Premium 0,5 mm 
  Extra Rollerhuvud 1,5mm
  Slim Intense kroppsserum 30ml
  Pure Magic Drops 40ml 

   

  Läs mer om Slim Intense Kroppsserum här

 • Recensioner
  Helena 2023-05-13

  Superbra kit, har använt skinroller tidigare mot bristningar efter första graviditeten. Serumet sugs in i huden efter att man rollar den. Skön känsla när man smörjer huden med oljan. Jag har fått mindre bristningar på låren redan och kommer fortsätta tills dom är helt borta

  celine 2023-09-02

  Jag kan verkligen rekommendera det här setet. Glöm inte att oljan ska masseras in där du rollat dig och där du har celluliter som du vill få bort

  Anne 2024-01-30

  Har precis köpt om de här produkterna. Använde upp ett set förra året och fick resultat mot mina bristningar. Så i år börjar jag i tid och hoppas de är helt borta till sommaren :)

  Jenny Andersson 2024-03-21

  Jag har testat så många olika saker mot mina bristningar, Efter några månaders användning av Body kitet såg jag resultat. Jag är så glad för att det faktiskt fungerar, jag har synliga streck kvar men de är helt klart mindre än innan.

  Malin M. 2024-04-01

  Tack för produkter som faktiskt funkar!

  Din recension: