• Royal Jelly veckor 🧡 upp till 50%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Skintools

ROLLERHUVUD KROPP 1,5MM

Vårt rollerhuvud har 540st nålar med1,5 mm längd och är ett utbytbart huvud till vår Skinroller Premium som används för microneedlingbehandling av kroppen.

Finns i lager
279 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Vårt rollerhuvud har 540st nålar med1,5 mm längd och är ett utbytbart huvud till vår Skinroller Premium som används för microneedlingbehandling av kroppen. Nålarna är av keramiskt stål och rollerhuvudet kan användas 1-3 gånger per vecka och max 12 gånger innan det ska bytas ut. Det är viktigt att behandling med dermaroller utförs med vassa nålar för att undvika infektioner av huden.

  Med vårt rollerhuvud 1,5 mm kan du behandla områden på kroppen som har bristningar celluliter och ärr. För behandling av bristningar och celluliter rekommenderar vi att du kompletterar behandlingen med serumet Slim Intense.

  Microneedling är en effektiv och beprövad behandling där huden skadas med små microhål. Huden absorberar serum och fukt 200% bättre och dessutom stimuleras kollagenproduktionen när huden reparerar sig. Med vår Skinroller Premium är det lätt att utföra en professionell hudbehandling hemma av kroppen som minskar ärr bristningar och celluliter.

 • Recensioner
  Malin 2022-09-28

  Aj! Det gör lite ont när man rollar mage och lår med den här. Men mina bristningar har faktiskt blivit mindre så jag kommer fortsätta. Använder slim intense serumet efter att jag har rollat och sedan masserar jag in pure magic drops. Bra men inte den skönaste behandlingen.

  Din recension:

 • Användning och Innehåll
  Innan man använder skinrollern är det viktigt att man har koll på hur man ska använda den. Viktigast av allt är att både huden och skinrollern är helt rengjorda innan användning. Det är också extremt viktigt att man inte använder en roller som har slita nålar. Byt därför ut rollern efter 12 gånger för att inte riskera att du skadar huden.

  När man behandlar kroppen delar man in huden i olika zoner som man rollrar. Rollra sedan varje område upp till 8 gånger i 4 olika riktningar så varje zon blir ordentligt bearbetad. Därefter applicerar man med rena händer serumet Slim Intense. Serumet kommer absorberas 200 - 300% bättre tack vare de små microhålen som skinrollern har skapat! Fortsätt därefter att applicera fukt. Behandlingen kan upprepas 2-3 gånger per vecka. Det är viktigt att man inte utsätter huden för sol 24h efter en behandling. Efter behandlingen kan man uppleva att huden rodnar, eller blir röd och stramar i några timmar.