• Fri frakt på ordrar för över 499kr

-20%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Skintools

3 ST ROLLERHUVUD KROPP 1,5MM

Detta är ett prisvärt set för dig som vill fylla upp med extra rollerhuvuden hemma.

Finns i lager
827 kr
659 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Detta är ett prisvärt set för dig som vill fylla upp med extra rollerhuvuden hemma. Rollerhuvudet har 540st nålar av keramiskt stål med 1,5 mm längd och som fungerar som ett utbytbart huvud till vår Skinroller Premium.

  Med vårt rollerhuvud 1,5 mm kan du behandla områden på kroppen som har bristningar celluliter och ärr. För behandling av brister och celluliter rekommenderar vi att du kompletterar behandlingen med serumet Slim Intense.

  Använd 1-3 gånger per vecka och max 12 gånger innan rollerhuvudet ska byts ut. Det är viktigt att behandling med dermaroller utförs med vassa nålar för att undvika infektioner av huden.

  Microneedling är en effektiv och beprövad behandling där huden skadas med små microhål. Huden absorberar serum och fukt 200% bättre och dessutom stimuleras kollagenproduktionen när huden reparerar sig. Med vår skinroller premium är det lätt att utföra en professionell hudbehandling hemma av kroppen som minskar ärr bristningar och celluliter.

   

   

   

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

 • Användning och Innehåll
  Innan man använder skinrollern är det viktigt att man har koll på hur man ska använda den. Viktigast av allt är att både huden och skinrollern är helt rengjorda innan användning. Det är också extremt viktigt att man inte använder en roller som har slita nålar. Byt därför ut rollern efter 12 gånger för att inte riskera att du skadar huden.

  När man behandlar kroppen delar man in huden i olika zoner som man rollrar. Rollra sedan varje område upp till 8 gånger i 4 olika riktningar så varje zon blir ordentligt bearbetad. Därefter applicerar man med rena händer serumet Slim Intense. Serumet kommer absorberas 200 - 300% bättre tack vare de små microhålen som skinrollern har skapat! Fortsätt därefter att applicera fukt. Behandlingen kan upprepas 2-3 gånger per vecka. Det är viktigt att man inte utsätter huden för sol 24h efter en behandling. Efter behandlingen kan man uppleva att huden rodnar, eller blir röd och stramar i några timmar.