• Beauty Oscar vinnare av årets hudvårdsserie 2022

-70%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Skintools

SKINROLLER BLACK EDITION

Vår Skinroller Black Edition är den ultimata skinrollern för dig som är intresserad av att testa på microneedling och behandling med dermaroller.

Finns i lager
599 kr
179 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Vår Skinroller Black Edition är den ultimata skinrollern för dig som är intresserad av att testa på microneedling och behandling med dermaroller.  Den är ett prisvärt alternativ som passar dig som vill testa  microneedling med skinroller för att se om det är något för dig.  Rollern kan användas 1-3 gånger per vecka och behöver bytas ut efter 12 gånger. Vi erbjuder flera serum med olika verksamma ingredienser som du kan komplettera din behandling med.

  Är du en biten användare av skinroller rekommenderar vi vår Skinroller Premium med utbytbart huvud som ett mer prisvärt alternativ vid längre användning än en månad.

  Microneedling är en effektiv och beprövad behandling där huden behandlas med små microhål. Huden absorberar serum och fukt 200% bättre och dessutom stimuleras kollagenproduktionen när huden reparerar sig. Med vår skinroller premium är det lätt att utföra en professionell hudbehandling hemma som ger huden ökad lyster, minskade rynkor och på sikt minskade ärr som akneärr och bristningar.

 • Recensioner
  Charlotte 2022-04-17

  Otroligt bra och prisvärd

  Din recension:

 • Användning och Innehåll
  Innan man använder skinrollern är det viktigt att man har koll på hur man ska använda den. Viktigast av allt är att både huden och skinrollern är helt rengjorda innan användning. Det är också extremt viktigt att man inte använder en roller som har slita nålar. Byt därför ut rollern efter 12 gånger för att inte riskera att du skadar huden.

  När man rollar ansiktet eller kroppen delar man in huden i olika zoner som man rollrar. Rollra sedan varje område upp till 8 gånger i 4 olika riktningar så varje zon blir ordentligt bearbetad. Därefter applicerar man med rena händer det serum som man tycker passar sina behov bäst på behandlat område. Serumet kommer absorberas 200 - 300% bättre tack vare de små microhålen som skinrollern har skapat! Fortsätt därefter att applicera fukt. Behandlingen kan upprepas 1-3 gånger per vecka. Det är viktigt att man inte utsätter huden för sol 24h efter en behandling. Efter behandlingen upplever man att huden rodnar, eller blir röd och stramar. Med fördel gör man alltså behandlingen innan sänggång, för att man sedan ska kunna vakna upp med en härligt återfuktad hy med glow.