• Hyaluronsyra veckor 🩵 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/1550/desktop-vitaminc-infusion-cream.webp

 

Djupverkande ansiktskräm för lyster, fukt & spänst

 

Vitamin C Infusion Cream är en rik ansiktskräm full av ingredienser som motverkar ålderstecken och ger intensiv återfuktning. Huden återfår sin elasticitet och lyster med ett innovativt och naturligt innehåll. Tack vare en speciell kombination av c-vitamin tillsammans med hyaluronsyra och shea förbättras hudens elasticitet, kollagenproduktionen ökar och efter en kort tids användning blir huden mjuk, fast och spänstig.

Exempelbild
Exempelbild
Fantastiska egenskaper som skapar magi för din hud

 

ÅTERFUKTAR
C vitamin motverkar att huden förlorar vatten, så när du använder Vitamin C Infusion Cream  kommer din hud att behålla mer fukt och hålla sig återfuktad längre. Dessutom har det en utjämnande effekt på hudtonen, minskar porer och ger din hud lyster & glow.

Hyaluronsyra binder fukt upp till 1000 gånger av sin egen vikt och ser till att din hud plumpas inifrån och behåller den fuktig och fräsch hela dagen.

Sheasmör innehåller antioxidanter som motverkar ålderstecken, ger huden näring och fukt.

STRAMAR UPP
 Hudens elasticitet är avgörande för att bibehålla ett ungdomligt utseende. Kollagenproduktionen minskar naturligt när vi åldras, vilket leder till mindre spänstig hud och rynkor. En av de bästa effekterna med C vitamin är att det främjar kollagenproduktionen, håller huden stram och bibehåller dess elasticitet. Så genom att öka mängden C vitamin uppmuntrar du din hud att producera mer kollagen.

GER LYSTER
C vitamin verkar för att reducera åldersfläckar och minskar pigmentering. Vid kontinuerlig användning ger c-vitamin huden lyster tack vare sina antioxiderande, antiinflammatoriska och åldersmotverkande egenskaper. Vitamin C bidrar även till att hämma enzymen som producerar melanin som spelar en avgörande roll för att motverka pigmentfläckar. C vitamin ljusar upp hudens pigmentering utan att påverka din normala hudton.

SKYDDAR MOT SOLSKADOR
Skyddar mot solskador - En av de viktigaste fördelarna med C vitamin för huden är den antioxiderande egenskapen som förhindrar skador orsakade av UV-ljus och fria radikaler vilket leder till solskador.

MINSKAR RODNAD
Tack vare C vitaminets och sheasmörets antiinflammatoriska egenskaper, bidrar den till att minska rodnader och lugna huden, så att du får en lugn och jämn hud.

STÄRKER HUDENS NATURLIGA FÖRSVAR
På samma sätt som C vitamin bidrar till att skydda huden mot solskada, skyddar det även mot yttre påverkan från miljön. C vitamin och shea innehåller massor av antioxidanter som skyddar huden mot till exempel föroreningar och fria radikaler som orsakar skada.

Exempelbild
Exempelbild

här använder du Vitamin C Infusion Cream

Det här är ansiktskrämen för dig som vill ha en lättanvänd produkt som ger resultat på flera områden. Du kan använda den som dag- och nattkräm när din hud behöver extra fukt. Vill du använda en lättare dagkräm kan du välja att enbart använda Vitamin C Infusion på kvällen. 

För att få ut det mesta av din hudvårdsrutin rekommenderar vi att du följer stegen nedan:

 

Exempelbild

Rengör

Rengör huden med en mild, effektiv och vårdande rengöring.  Låt oss tipsa om Superskin Water, som är ett effektivt tre-i-ett rengöringsvatten som rengör, tonar och återfuktar huden och ger en djup och skonsam rengöring.

Exempelbild

Serum

Applicera därefter ett verksamt serum, som med fördel innehåller vitamin c eller hyaluronsyra för att förstärka effekten. Det är serum som innehåller verksamma ingredienser och som jobbar perfekt tillsammans med ansiktskrämen. 

Exempelbild

Vitamin C Infusion

Avsluta med att massera in en liten mängd ansiktskräm på ansikte, hals och dekolletage. Vitamin C Infusion Cream som ger din hud maximalt med fukt. 

Om du ska vistas i solen rekommenderar vi att du applicerar en solskyddsfaktor efter ansiktskrämen

Exempelbild
Exempelbild
Upptäck våra hudvårdskit - C boost!

 Förstärk effekten av ansiktskrämen genom att kombinera den med serum eller en lättare anisktskräm på dagen med verksamma ingredienser såsom; retinol, hyaluronsyra, bidrottninggelé eller c-vitamin som tillsammans med Vitamin C infusion Cream ger en perfekt djupbehandling av din hud.