• C-Boost Kampanj 🧡 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/904/helbild-skinroller-black.jpg

 

Hur fungerar en skinroller?

 

Microneedling är en effektiv behandling för att behandla en mängd olika hudtillstånd. Metoden går ut på att man skadar huden på ett kontrollerat sätt genom att skapa små microhål i huden där serum och andra behandlingspreparat kan slussas ned. När huden är skadad ökar den naturligt kollagenproduktionen vilket leder till en friskare hy med mindre ålderstecken, ärr och pigmenteringar. Det är faktiskt enda sättet som är vetenskapligt bevisat och som fungerar när man vill öka sin naturliga kollagenproduktion.

Exempelbild
Exempelbild

Microneedling kan utföras hos en hudterapeut vilket kan vara både dyrt och tidskrävande. Vill du utföra en microneedle behandling hemma är det en Skinroller som du ska skaffa. Det sparar tid och penga. Det är ett skonsammare verktyg som du kan använda fler gånger per vecka och som ger synliga resultat redan efter några användningar.

Skinroller är effektivt när du vill behandla:

  • - Fina linjer & rynkor
  • - Ärr
  • - Pigmentfläckar
  • -Bristningar & Celluliter
Exempelbild
Exempelbild

Innan man använder skinrollern är det viktigt att man har koll på hur man ska använda den. Viktigast av allt är att både huden och skinrollern är helt rengjorda innan användning. Det är också extremt viktigt att man inte använder en roller som har slita nålar. Byt därför ut rollerhuvudet efter 12 gånger för att inte riskera att du skadar huden med de slitna nålarna.

https://byeclat.testavendre.se/image/937/skinroller-info.jpg

När man behandlar ansiktet eller kroppen delar man in huden i olika zoner som man rollrar. Rollra sedan varje område upp till 8 gånger i 4 olika riktningar så varje zon blir ordentligt bearbetad. Därefter applicerar man med rena händer det serum som man tycker passar sina behov bäst på behandlat område. Serumet kommer absorberas 200 - 300% bättre tack vare de små microhålen som skinrollern har skapat! Fortsätt därefter att applicera fukt. Behandlingen kan upprepas 1-3 gånger per vecka. Det är viktigt att man inte utsätter huden för sol 24h efter en behandling. Efter behandlingen upplever man att huden rodnar, eller blir röd och stramar. Med fördel gör man alltså behandlingen innan sänggång, för att man sedan ska kunna vakna upp med en härligt glowig hud.

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild