• Hyaluronsyra veckor 🩵 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/1362/helbild--1-.webp

 

Hudvårdsrutin torr hud

 

Torr hud är lätt att känna igen. Huden förlorar sin naturliga glans och ser trött och glåmig ut. Fina linjer och torrhetssrynkor kan uppstå då huden saknar fukt. Den torra huden kan kännas grov och stram vid beröring och kan vara både fläckig och fjälla.

En torr hud är extra känslig för verksamma ingredienser eftersom hudbarriären inte är intakt och reagerar därför lättare. Torr hud behöver fukt för att kompensera den låga talgproduktionen. Närande ansiktskrämer, serum och oljor rekommenderas för att reparera hudbarriären och låsa inne fukten i huden.

En torr hud behöver tillföras extra mycket fukt och vill man ha hudvård som verkar djupt återfuktande är bidrottninggelé och hyaluronsyra bra ingredienser. 

Så tar du hand om din torra hud

Det är viktigt att välja produkter som är utvecklade speciellt för torr hud. Dry skin healing kit innehåller medicinsk hudvård med verksamma, väldokumenterade ingredienser som har god effekt på en torr hud.  Bidrottninggelé är en naturlig mirakelprodukt som skyddar huden från fria radikaler och verkar djup återfuktande. Hyaluronsyra  binder fukt och lämnar din hud djupt återfuktad.

2022 utsågs våra produkter till årets Skandinaviska hudvårdsserie.

 
Så här använder du våra produkter för torr hud:

1.      Rengör huden med en mild, effektiv och vårdande rengöring.  Låt oss tipsa om Superskin Water, som är ett effektivt tre-i-ett rengöringsvatten som rengör, tonar och återfuktar huden. Micellar water eller micellärt vatten ger en djup och skonsam rengöring. 

2.      Applicera ögonserumet Perfect Eye. Det är ett ögonserum med hyaluronsyra som återfuktar på djupet och minskar kråksparkar, rynkor, svullna ögon och mörka ringar under ögonen. Du behöver en liten mängd serum som du försiktigt klappar in under ögonen och på sidan av ögonen.

3.      Applicera därefter Golden Nectar som är ett kraftfullt lystergivande fuktserum med högaktiva naturliga ingredienser tillverkat av bidrottninggelé . Serumet verkar djupt återfuktande, vårdande och som ger huden spänst. Bidrottninggelé är en naturlig mirakelprodukt som skyddar huden från fria radikaler och som plumpar huden inifrån. Huden får en fantastisk glow och ser frisk ut. Droppa några droppar serum i handflatan och massera ut serumet över ansikte, hals och dekolletage, undvik ögonområdet.

4.      Avsluta med en ansiktskräm som ger din hud maximalt med fukt. Hydra Booster cream är en djupt och intensivt återfuktande ansiktskräm med aktiva ingredienser såsom lågmolekylär hyaluronsyra av den renaste formen. Den minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor märkbart och den går snabbt in i huden som kommer kännas spänstig och återfuktad. 

 
Upprepa samma hudvårdsrutin både dag och kväll. Någon gång i veckan kan du komplettera din rutin med Pure Magic drops – 100% kallpressad ekologisk arganolja för extra fukt. Använd den tillsammans med Serum under steg 3 i ovan rutin.
Ska du vistas i solen rekommenderar vi att du applicerar en solskyddsfaktor efter ansiktskrämen. Använder man rätt produkter med verksamma ingredienser åldras huden vackert och får en frisk och fräsch lyster. Med Dry skin healing kit kommer du se resultat redan efter någon veckas användning, men som med allt annat är det viktigt att hålla sig till en bra rutin under lång tid för att få goda och långsiktiga resultat.

Exempelbild
Exempelbild