• Hyaluronsyra veckor 🩵 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/1055/helbild-CITRONER-blogg.jpg

 

Vad är Vitamin C?

 

De flesta vet att C-vitamin är viktigt för vår allmänna hälsa. Vad alla inte vet är att C-vitamin är fantastiskt för vår hud. 
C-vitamin är en vattenlöslig vitamin som huvudsakligen finns i frukt och grönsaker. Den boostar immunförsvaret och fungerar anti-inflammatoriskt och motverkar förkylning och infektioner. 

Att använda hudvårdsprodukter med vitamin C bidrar med fukt och skydd för dina hudceller, den ger huden en jämn och slät struktur och ger den massor av lyster. 

Pigmentfläckar och ojämna hudtoner uppstår när huden utsätts för bland annat solexponering, hormonpåverkan och inflammation. 
C-vitamin begränsar dessa reaktioner och minskar uppkomsten av pigmentförändringar.

Exempelbild
Exempelbild

Vitamin C ingår i bildandet av kollagen, som är den viktigaste beståndsdelen i vår bindväv. C-vitamin förekommer naturligt i alla hudens lager. Det är mest koncentrerat i överhuden (epidermis) och finns även i mindre koncentration i läderhuden (dermis). Man kan inte påverka C-vitaminhalten i huden bara genom att äta frukt och grönt. Genom att använda hudvård som innehåller C-vitamin kan man motverka skador som är orsakade av föroreningar och solljus.

Exempelbild
Exempelbild

C vitamin boostar vår kollagensyntes, den som gör huden fyllig och spänstig och som minskar desto äldre vi blir. Det är en hjälpande hand om man letar åldersförebyggande effekt.

C-vitamin är en superingrediens som du absolut inte får vara utan sommarhalvåret, den stärker huden och hjälper den att stå emot fria radikaler. Den har också en god effekt på hudtonen och strukturen, som blir jämnare och slätare. Elastinet i huden blir stärkt och huden upplevs ofta mer elastisk och mjuk.

https://byeclat.testavendre.se/image/976/helbild-C-VITAMIN-2-blogg.jpg

När huden utsätts för UV-ljus minskar C-vitaminet i huden. Därför är C-vitamin extra viktigt att tillföra i sin hudvård under sommarhalvåret. Glöm inte att samtidigt använda ett UV-skydd för att bevara C-vitaminet i huden och för att skydda huden från skadlig UV-strålning samt tidigt åldrande. Förvara förpackningar mörkt för att bevara C-vitaminet så att det inte förstörs av solljuset

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild