• Summer sale 🩵  upp till 70%
https://byeclat.testavendre.se/image/1594/top-desktop-bylash-1-.webp

 

Naturligt långa & starka ögonfransar med mer volym

 

BYLASH är ett keratinförbättrande ögonfransserum som påskyndar tillväxten av ögonfransarna med synliga resultat efter fyra veckors användning. Ett perfekt alternativ för dig som vill ha längre ögonfransar som ser naturliga ut. BYLASH är berikad med vitaminer, peptider, antioxidanter och aminosyror för att främja naturligt längre, starkare och fylligare fransar. 

Exempelbild
Exempelbild
En ny revolutionerande formula utan biverkningar

 

Den exklusiva och högteknologiska formulan har tagits fram baserat på avancerad vetenskap för att säkerställa vackra och välmående fransar utan de rapporterade biverkningar som traditionella ögonfransserum kan ge. Serumet verkar direkt på hårroten och innehåller återfuktande, lugnande och aktiva ingredienser som tillsammans ger dina egna fransar förutsättningarna för att bli längre och fylligare.

Viktiga ingredienser:

BIOTINYL PEPTIDE GHK & PANTENOL är naturliga ämnen som stimulerar hårsäcken och stärker huden runt den. På så sätt skapas de bästa förutsättningarna för att hårstråt ska växa och bli starkt så det inte faller av.

MAXINADIN är en kosmetisk sammansättning som består av naturliga extrakt som verkar direkt på huden. helt utan ämnen som kan verka irriterande. Maxinadine är en enastående formel som fungerar bra på även känslig hud och har antiinflammatoriska egenskaper.

HYALURONSYRA vårdar och återfuktar för starka och friskare ögonfransar.

GRÖNT TE är en kraftfull antioxidant som verkar lugnande och antiinflammatoriskt för en skonsam formula.

 

https://byeclat.testavendre.se/image/1598/loggor-bylash-ny.jpg

 

BYLASH har vetenskapligt bevisade resultat

 

Exempelbild
Exempelbild

här använder du BYLASH

Applicera ögonfransserumet längs övre fransraden på rengjord hud. Applicera serumet minst en gång per dag, max två gånger i 4-6 veckor. Väljer du att applicera BYLASH två gånger per dag kommer du att få snabbare resultat. När du är nöjd med längden på dina ögonfransar räcker det att du applicerar det en gång varannan dag.

 

Exempelbild
Exempelbild
Upptäck våra hudvårdskit - C boost!