• Summer sale 🩵  upp till 70%
https://byeclat.testavendre.se/image/872/arganolja-top-desktop.jpg

 

Den magiska arganoljan

 

Tack vare sina många användningsområden och positiva egenskaper på hud & hår har arganoljan använts under flera århundranden i Marocko, där den ursprungligen kommer från. Men det är först under de senaste åren då vi i västvärlden har upptäckt arganoljans fantastiska egenskaper.

Arganoljan återfuktar huden på djupet och täpper inte alls till porerna vilket gör att även den som har problem med pormaskar, blemmor och akne kan använda den i sin dagliga hudvårdsrutin. Flavonoiderna i arganoljan verkar dessutom anti-inflammatoriskt och kan behandla hudsjukdomar som psoriasis, rosacea, eksem, akne och torra fläckar.

Exempelbild
Exempelbild

Arganoljan framställs genom att man bearbetar argankärnorna som finns inuti arganträdets nötter. Arganoljan innehåller mängder av fördelaktiga näringsämnen och kan även ätas, vilket gör den till en fantastisk produkt för den som vill använda naturliga och högklassiga produkter utan tillsatser.

Exempelbild
Exempelbild

Arganoljan kan användas på många sätt; efter serum som en del av den dagliga hudvårdsrutinen, eller som en solitär hudvårdsprodukt för den som inte vill ha en massa olika steg i hudvårdsrutinen. 

Ett tips är att en gång per vecka massera in en riklig mängd i huden på ansikte, hals och dekolletage innan sänggång, för att mätta huden med härlig fukt och antioxidanter. Givet kan oljan användas på samma sätt på kroppen och på naglarna. Oljan kan också masseras in i kluvna hårtoppar (då en liten mängd) eller användas som en inpackning på slitet hår.

https://byeclat.testavendre.se/image/878/arganolja-droppe-hel.jpg

Det är viktigt att man använder en kallpressad arganolja och att den inte har blivit upphettad. En kallpressad arganolja bibehåller alla näringsämnen och verkar därför bättre på hud, hår & naglar. 

Arganolja är en superprodukt som med fördel används i sin rena form helt utan tillsatser och doft för att göra magi med huden och samtidigt vara helt naturlig.

Exempelbild
Exempelbild