• Hyaluronsyra veckor 🩵 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/1370/normal-hud.webp

 

Hudvårdsrutin normal hud

 

När man pratar om normal hud så brukar man säga att den känns mjuk, den har små porer och upplevs varken torr eller fet. Huden känns balanserad året runt. Normal hud är generellt den mest problemfria huden.
Även om du har en normal hudtyp och inte upplever att du har några problem så behöver du ta hand om din hud och ge den vad den behöver. Alla hudtyper behöver daglig hudvård för att hålla sig frisk och stark

En normal hud behöver rengöring och fukt för att bibehålla sin glans.

 
Så tar du hand om normal hud:

Det är viktigt att välja produkter som är utvecklade speciellt för din hud. Normal Skin Boosting kit innehåller medicinsk hudvård med verksamma, väldokumenterade ingredienser som har god effekt på en normal hud. Ingredienser som passar normal hud är bland annat Hyaluronsyra, den är djupt återfuktande och binder fukt så du känner dig återfuktad hela dagen. 2022 utsågs våra produkter till årets Skandinaviska hudvårdsserie.

 

Så här använder du våra produkter för normal hud:

1.      Rengör huden med en mild, effektiv och vårdande rengöring.  Låt oss tipsa om Superskin Water, som är ett effektivt tre-i-ett rengöringsvatten som rengör, tonar och återfuktar huden. Micellar water eller micellärt vatten ger en djup och skonsam rengöring. 

2.      Applicera ögonserumet Perfect Eye. Det är ett ögonserum med hyaluronsyra som återfuktar på djupet och minskar kråksparkar, rynkor, svullna ögon och mörka ringar under ögonen. Du behöver en liten mängd serum som du försiktigt klappar in under ögonen och på sidan av ögonen.

3.      Applicera därefter Hydra Booster serum är ett djupt och intensivt återfuktande serum med den renaste formen av lågmolekylär hyaluronsyra. Serumet binder och bibehåller fukten i huden upp till 24 timmar och skapar en skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Hudens naturliga produktion av hyaluronsyra stimuleras och huden känns återfuktad och silkeslen direkt, vilket ger huden en fräsch och frisk lyster. Hydra booster minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor märkbart Droppa några droppar serum i handflatan och massera ut serumet över ansikte, hals och dekolletage, undvik ögonområdet.

4.      Avsluta med en ansiktskräm som ger din hud maximalt med fukt. Hydra Booster cream är en djupt och intensivt återfuktande ansiktskräm med aktiva ingredienser såsom lågmolekylär hyaluronsyra av den renaste formen. Den minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor märkbart och den går snabbt in i huden som kommer kännas spänstig och återfuktad. 
 

Upprepa samma hudvårdsrutin både dag och kväll. Ska du vistas i solen rekommenderar vi att du applicerar en solskyddsfaktor efter ansiktskrämen. Använder man rätt produkter med verksamma ingredienser åldras huden vackert och får en frisk och fräsch lyster. Med Dry skin healing kit kommer du se resultat redan efter någon veckas användning, men som med allt annat är det viktigt att hålla sig till en bra rutin under lång tid för att få goda och långsiktiga resultat.
Exempelbild
Exempelbild