• C-Boost Kampanj 🧡 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/1550/desktop-vitaminc-infusion-cream.webp

 

Djupverkande serum för fantastisk lyster & spänst

 

 Golden Nectar är ett kraftfullt lystergivande serum som återfuktar, vårdar och ger huden spänst. Serumet innehåller den verksamma ingrediensen bidrottninggelé som verkar vårdande för huden. Ämnet är rikt på kollagen, det protein som bygger upp huden, samt på enzymer och vitaminer. Det är en naturlig mirakelprodukt som skyddar huden från fria radikaler och plumpar den inifrån. Huden får en fantastisk glow och ser frisk ut. 

Serum med Royal Jelly boostar hudens kollagenproduktion och reducerar inflammationer. Huden blir plumpad, återfuktad och får en fin spänst. Det är också en fantastisk produkt att använda för den som har atopisk dermatit, rosacea eller känslig hud. Den lugnar och balanserar huden och verkar lugnande även på solbränd hud. Royal Jelly har en anti-inflammatorisk effekt och minskar rödheten i huden och kan skynda på processen att läka ett aknesår.
 Hudens elasticitet, kollagenproduktionen ökar och huden blir mjuk, fast och spänstig.

Exempelbild
Exempelbild

Serum med bidrottninggéle är en riktig superhjälte för din hud

 
DJUPT ÅTERFUKTANDE
Serum med Royal Jelly boostar hudens kollagenproduktion och reducerar inflammationer. Huden blir plumpad, återfuktad och får en fin spänst.

 

ANTI INFLAMMATORISK
Serum med bidrottninggéle är en fantastisk produkt att använda för den som har atopisk dermatit, rosacea eller känslig hud. Bidrottninggéle lugnar och balanserar huden och verkar lugnande även på solbränd hud.

 

MINSKAR RODNAD
Royal Jelly har en anti-inflammatorisk effekt och minskar rödheten i huden och kan skynda på processen att läka ett aknesår så att du får en lugn och jämn hud.


GER GLOW
Bidrottninggelé är full av näringsämnen och aminosyror, och är känd för sina epigenetiska, cellförnyande egenskaper. Då den stabiliserar hudens fuktbalans och hjälper huden att bibehålla fukten länge så får din hud härlig lyster och glans.

Golden Nectar är:

- Perfekt för torr, känslig och trött hud
- Intensivt regenererande
- Främjar cellförnyelsen
- Stabiliserar hudens fuktbalans
- Jämnar ut bristsymtom i huden
- För mer elasticitet och spänst
Exempelbild
Exempelbild

här använder du Golden Nectar Serum 

Det här serumet är för dig som vill ha en lättanvänd produkt som ger resultat. Använd som en del i din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ansikte och hals. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen. 

För alla hud typer, speciellt känslig hud eller för dig som älskar glow. Kan användas av både män och kvinnor.

För att få ut det mesta av din hudvårdsrutin rekommenderar vi att du följer stegen nedan:

 

Exempelbild

Rengör

Rengör huden med en mild, effektiv och vårdande rengöring.  Låt oss tipsa om Superskin Water, som är ett effektivt tre-i-ett rengöringsvatten som rengör, tonar och återfuktar huden och ger en djup och skonsam rengöring.

Exempelbild

Serum

Applicera därefter ett Golden Nectar serum. Detta görs både morgon och kväll. Några droppar räcker för ansikte och hals. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med ansiktskräm för bästa effekt.

Exempelbild

Vitamin C Infusion

Avsluta med ansiktskräm. Massera in en liten mängd ansiktskräm på ansikte, hals och dekolletage. Detta ger bästa effekt för din hud.

Om du ska vistas i solen rekommenderar vi att du applicerar en solskyddsfaktor efter ansiktskrämen

Exempelbild
Exempelbild

Vi har ett stort utbud av produkter som tillsammans med vitamin C gör underverk för din hud

 Prova något av våra serum med verksamma ingredienser såsom; retinol, hyaluronsyra, bidrottninggele eller vitamin C som tillsammans med Vitamin C infusion Cream ger en perfekt djupbehandling av din hud.