• Hyaluronsyra veckor 🩵 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/1011/helbild-drop.jpg

 

Skonsam regöring med Beauty Tech

 

Ta din hudvårdsrutin till nya höjder genom att börja med en skonsam rengöring av din hy. Med en väl rengjord hy kommer serum absorberas bättre och du har de bästa förutsättningarna för att få en fin, välmående och glowig hud.

Exempelbild
Exempelbild

Börja alltid din hudvårdsrutin med rengöring. Tvätta ansiktet med vatten/ansiktsvatten så du får bort det yttersta lagret av smink och orenheter alternativt så använder du Micellar Water för en smidig och skonsam 3 i 1 rengöring.

Därefter är det dags för delen där du använder din Beauty Tech rengöring. Vi rekommenderar DROP som du finner i vårt sortiment,

Applicera en rengöringscreme eller ett rengöringsskum på ansiktet. För den vibrerande rengöringsborsten med masserande rörelser över hela ditt ansikte och dekolletage.De vibrerande silikonknopparna ger en skonsam rengöring på djupet och arbetar bort hela 99% av de orenheter och smuts som finns i hudens yttersta lager.

När rengöringen är klar kan du använda baksidan av din DROP för att massera in ditt ansiktsserum. Det är en skön massage som arbetar in serumet. Tack vare de soniska impulserna stramas huden up och dina muskler slappnar av.

Exempelbild
Exempelbild

Till ögonpartiet kan du använda den nedre metalldelen för att massera in ditt ögonserum eller ögonkräm. Arbeta inifrån ögonvrån och ut för att jobba bort svullna, trötta och puffiga ögon. 

DROP är vattentät för att du enkelt ska kunna använda den med din rengöring och sedan tvätta av den under varmt vatten. Du laddar den med en tillhörande USB-sladd. 

Ett tips för dig som tränar är att ta med den till gymet och rengöra din hud direkt efter träningen. Många upplever att huden lätt blir kvisslig om man väntar lite med rengöringen efter träningen. Med DROP har du en ren & fräscht strålande hud efter bara bara några minuter.  DROP är en del utav den senaste teknologin inom Beauty Tech och är här för att stanna. 

 

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild