• Fri frakt på ordrar för över 499kr

-20%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Kit & Gåvoset

COMPLETE MAKEOVER

COMPLETE MAKEOVER är kittet för dig som både vill njuta av ansikte och kroppsbehandling.

Finns i lager
1 726 kr
1 379 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  COMPLETE MAKEOVER är kittet för dig som både vill njuta av ansikte och kroppsbehandling. Den verkar för fukt, lyster och spänst samt motverkar celluliter och bristningar.

   

   

  COMPLETE MAKEOVER innehåller:

  • Skinroller Premium 0,5mm - Med vår skinroller premium är det lätt att utföra en professionell hudbehandling hemma där huden får ökad lyster och minskade rynkor.
  • Extra Rollerhuvud 1,5mm - rollerhuvud för kropp som hjälper till att minska bristningar och celluliter. 
  • Slim Intense kroppsserum 30ml - stimulerar blodcirkulationen och motverkar celluliter och bristningar. Har en uppstramande och kylande effekt
  • Golden Nectar ansiktsserum 30ml - ett kraftfullt lystergivande fuktserum med högaktiva naturliga ingredienser tillverkat av bidrottninggelé som verkar djupt återfuktande, vårdande och som ger huden spänst

   

  Produkterna i kitet är:

  PFAS fri - tillverkad utan PFAS ämnen som kan vara cancerframkallande och på andra sätt skadliga för människan, djuren och naturen

  GMO fri - tillverkad utan genmodifierade organismer som kan vara allergiframkallande 

  Cruelty fri - inte testad på djur

  Parabenfri - utan konsvereringsmedel som kan ha hormonstörande effekt.

   

   

   

   

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

 • Ingredienser

  Slim Intense: Aqua, Propylene Glycol, Pyroglutamylamidoethyl índole, Caffeine, Siloxanetriol Alginate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

  Golden Nectar: Aqua, Royal Jelly Extract, Glycerin, Propylene Glycol, CI 15985, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

 • Användning och Innehåll

  ANSIKTE

  Skinroller Premium 0,5 mm hjälper till att minska synligheten av rynkor genom att öppna upp hundratals små fina hål i huden. Detta gör att huden kan tillgodogöra sig hudvården upp till 200% bättre. Skinroller Premium 0,5 mm minskar synliga rynkor och fina linjer. För bästa resultat används den tillsammans med serum.

  Behandla kroppen med Skinroller Premium 3-4 gånger per vecka och max 12 gånger innan rollerhuvudet ska byts ut. Det är viktigt att behandling med dermaroller utförs med vassa nålar för att undvika infektioner av huden.

  Golden Nectar är ett kraftfullt lystergivande fuktserum till ansiktet, med högaktiva naturliga ingredienser tillverkat av bidrottninggelé som verkar djupt återfuktande, vårdande och som ger huden spänst. Bidrottninggelé är en naturlig mirakelprodukt som skyddar huden från fria radikaler och som plumpar huden inifrån, huden får en fantastisk glow och ser frisk ut.

  Bidrottninggelé, eller Royal Jelly som det heter på engelska är rik på kollagen och hjälper till och bygger upp hudens bindväv vilket minskar uppkomsten av rynkor och fina linjer.

  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. För bästa resultat, applicera direkt efter behandling med Skinroller Premium.

  KROPP

  Rollerhuvud 1,5 mm behandlar områden på kroppen som har  bristningar, celluliter och ärr. För bästa resultat använd tillsammans med Slim Intense Serum.

  Använd Skinroller Premium 3-4 gånger per vecka och max 12 gånger innan rollerhuvudet ska byts ut. Det är viktigt att behandling med dermaroller utförs med vassa nålar för att undvika infektioner av huden. 

  Slim Intense är ett lätt serum som innehåller bland annat koffein och växtbaserade ingredienser som motverkar celluliter och bristningar genom att stimulera blodcirkulationen. Slim Intense har en uppstramande och kylande effekt och huden blir len, känns fast och spänstig. Serumet verkar vätskedrivande vilket bidrar till att kroppen slimmas och synliga celluliter minskas.

  För att få maximal effekt appliceras serumet direkt efter att huden behandlats med vår Skinroller Premium.