• Summer sale 🩵  upp till 70%
https://byeclat.testavendre.se/image/1689/3.webp

 

Prisbelönt anti-age serum som motverkar ålderstecken

 

Inom skönhetsvärlden utvecklas ständigt nya produkter som utlovar ungdomlig lyster och strålande hud. I en tid där anti-aging-produkterna är lika många som löftena de bär med sig, är det svårt att hitta produkter som faktiskt håller vad de lovar. En sak som är säker är att anti-aging-produkter som ger resultat utnyttjar kraften hos ren retinol. 

Exempelbild
Exempelbild
WRINKLE REPAIR – EGENSKAPER

 

Wrinkle Repair består av sofistikerade och effektiva anti-aging ingredienser som är sammansatta för att bekämpa synliga tecken på åldrande och för att återställa hudens ungdomliga lyster. Denna innovativa formula är rik på noggrant utvalda ingredienser, var och en designad för att leverera specifika fördelar för din hud.

RETINOL
Retinol (Vitamin A) är känt för sin förmåga att öka kollagenproduktionen och främja cellförnyelsen. Detta resulterar i en synlig minskning av rynkor och förbättring av hudens struktur och ton.

TOCOPHERYL ACETATE
Tocopheryl Acetate är en stabil form av vitamin E, är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot skadliga fria radikaler. Det hjälper till att bevara hudens elasticitet och mjukhet.

HYALURONSYRA
Hyaluronsyran är en fuktighetsbevarande ingrediens som lockar och behåller fukt i huden. Det bidrar till att återfukta och plumpa upp huden, vilket minskar synligheten av fina linjer och ger en jämnare hudstruktur.

GLYCOPROTEINER
Glycoproteiner är proteiner som hjälper till att förbättra hudens fasthet och elasticitet. De bidrar till att ge en fastare och mer ungdomlig hud.

ANDRA NYCKELINGREDIENSER OCH EFFEKTER

Fuktgivande och Återfuktande:
Propylene Glycol, Glycerin, och Sodium PCA hjälper till att hålla huden väl återfuktad och mjuk.

Cellförnyelse och Exfoliering:
Fructose, Urea, Citric Acid, och Sodium Hydroxide arbetar tillsammans för att främja cellförnyelse och exfoliering, vilket resulterar i en klarare och mer strålande hudton.

Antioxidantskydd: Tocopherol (vitamin E) och Hydrolyzed Pea fungerar som antioxidanter och skyddar huden mot skadliga miljöfaktorer.

Återfuktning och Näringsämnen:
Allantoin, Maltose, Trehalose, och Glucose bidrar till att bevara hudens fukt och tillför viktiga näringsämnen.

Exempelbild
Exempelbild

Retinol

Retinol, som är ett derivat av vitamin A, har länge hyllats inom vetenskapen för sin förmåga att förnya huden och minska synliga tecken på åldrande. Vad som gör retinol så unikt är dess förmåga att penetrera hudens ytskikt och påverka cellförnyelse på en djup nivå. Wrinkle Repair kombinerar retinol med andra verksamma ingredienser som tillsammans ger synliga och bevisade resultat. Formulan är utformad för att vara mild mot huden samtidigt som den levererar en kraftfull dos av retinol.

 

Exempelbild

Rengör

Rengör huden med en mild, effektiv och vårdande rengöring.  Låt oss tipsa om Superskin Water, som är ett effektivt tre-i-ett rengöringsvatten som rengör, tonar och återfuktar huden och ger en djup och skonsam rengöring.

Exempelbild

Wrinkle Repair

Applicera därefter några droppar Wrinkle Repair retinolserum på ansikte, hals och dekolletage och arbeta in i huden med mjuka rörelser.

Exempelbild

Ansiktskräm

 

Avsluta med att massera in en ansiktskräm som skyddar hudbarriären och som återfuktar för att minska torrhetsrynkor.
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Upptäck våra hudvårdskit med Wrinkle Repair retinolserum

 Förstärk effekten av serumet genom att kombinera Wrinkle Repair med våra andra hudvårdsprodukter såsom ögonserum, ansiktsrengöring, skinroller och ansiktskräm. Se våra mest populära hudvårdskit här.