• Hyaluronsyra veckor 🩵 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/824/royaljelly-helbild.jpg

 

Vad är Royal Jelly?

 

Royal Jelly, eller bidrottninggelé som det heter på svenska, är en riktig mirakelprodukt från naturen.  Honungsbin samlar pollen, nektar, vatten och beståndsdelar från blommor för att skapa deras livselixir, Royal Jelly. 

Royal Jelly är ett väldigt speciellt sekret som används av honungsbina för att mata bidrottninglarverna med. Bidrottningarna lever sedan 40 gånger längre än arbetsbina och blir mycket större tack vare det näringsrika sekretet. Alla bin har alltså samma uppsättning gener men bidrottningarna växer sig större och får ett längre liv tack vare att de matats med Royal Jelly.

Exempelbild
Exempelbild

Royal Jelly är en av de mest näringsrika substanserna som finns och har länge använts både i kosttillskott och inom hudvård tack vare sina fantastiska egenskaper. Det är rikt på återfuktande lipider såväl som mineraler och vitaminer som biotinriboflavin och thiamine. 

Exempelbild
Exempelbild

Serum med Royal Jelly boostar hudens kollagenproduktion och reducerar inflammationer. Huden blir plumpad, återfuktad och får en fin spänst. Det är också en fantastisk produkt att använda för den som har atopisk dermatit, rosacea eller känslig hud. Den lugnar och balanserar huden och verkar lugnande även på solbränd hud. Royal Jelly har en anti-inflammatorisk effekt och minskar rödheten i huden och kan skynda på processen att läka ett aknesår. 

https://byeclat.testavendre.se/image/833/helbild-bi.jpg

 Royal Jelly är utan tvekan en produkt med många verkningsområden som kan användas av de flesta. En produkt med vårdande och läkande egenskaper och som fuktar huden på djupet. Ett riktigt wow serum där de flesta som har testat Royal Jelly behåller det i sin hudvårdsrutin för livet.
 

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild