• C-Boost Kampanj 🧡 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/960/MICELLAR-kategorier-blogg.jpg

 

VIKTEN AV RENGÖRING

 

Har du funderat på att hoppa över rengöringen av din hud?  Gör inte det, rengöring av huden är prio ett om du vill att dina efterföljande skönhetsprodukter ska ge maximal effekt.
Exempelbild
Exempelbild

Att använda sig av rengöringsprodukter för huden är en viktig grund för att få ut maximal effekt av resterande hudvårdsprodukter.

Vid ansiktstvätt med vanligt vatten får huden rubbat PH värde. Huden är sur och har PH värde 5,5, vatten är basiskt. Varje gång du tvättar huden med enbart vatten så förstör du lite av hudens naturliga PH värde. Med rubbat PH värde kan efterföljande hudvårdsprodukter inte tränga ner ordentligt i huden och man får inte ut maximal effekt av sina efterföljande produkter.

Micellärt vatten innehåller miceller, vilket är partiklar som lockar till sig vatten, olja och smuts och som sedan följer med dem när man använder exempelvis en bomullspad. Rengöringen fungerar nästan som micellerna vore magneter som drar smuts och orenheter från dina porer och din hy med sig.

Du behöver inte tvätta av huden efteråt, vilket gör att den inte känns torr. Det är unikt och gör micellärt vatten till en 3 i 1 rengöring då den både rengör, fuktar och tonar huden.

Exempelbild
Exempelbild

 

Ansiktsvattnet jobbar med att återställa hudens normala PH värde på 5,5. Med hudens naturliga PH värde kommer efterföljande produkter att tränga in och ge maximalt resultat.

En hud som är känslig behöver en extra snäll rengöring, som inte stör hudens pH-värde eller torkar ut. Micellärt vatten, eller Micellar Water, är ett toppenalternativ för de flesta men speciellt för den med känsliga hud eftersom den rengör utan vatten.

https://byeclat.testavendre.se/image/961/helbild-rengo-ring-blogg.jpg


 

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild