• Royal Jelly veckor 🧡 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/1730/top-desktop-hydrabooster.jpg

 

Hydra Booster Serien

Upplev den ultimata återfuktningen med drömduon Hydra Booster Serum och Hydra Booster Cream. Kombinationen av serum och ansiktskräm reducerar rynkor och har en naturlig filler effekt som plumpar huden inifrån och får den att se frisk ut samtidigt som den blir mjuk och smidig. 

Exempelbild
Exempelbild
Boosta din hud med hyaluronsyra

 

Hydra Booster Serien innehåller hyaluronsyra som är en fantastisk ingrediens för hudvård och som har tagit skönhetsvärlden med storm. Denna naturliga substans är känd för sin förmåga att återfukta och bevara hudens ungdomliga utseende.

Hyaluronsyra finns naturligt i vår hud och fungerar som en kudde som binder fukt och hjälper till att hålla huden fyllig och mjuk. Med åldern minskar dock nivån av hyaluronsyra i huden, vilket kan leda till torrhet, fina linjer och rynkor. Genom att använda hyaluronsyra-baserade hudvårdsprodukter kan du öka fukten i huden och minska tecken på åldrande.

En av fördelarna med hyaluronsyra är dess förmåga att binda fukt och bibehålla fukten i huden. Detta gör att huden ser fylligare och mer ungdomlig ut. Dessutom hjälper hyaluronsyra till att skydda huden mot yttre påfrestningar och föroreningar.

En annan fördel med hyaluronsyra är dess förmåga att penetrera djupt in i huden, vilket gör den till en kraftfull ingrediens för att återfukta och återställa huden. Hyaluronsyra kan också hjälpa till att jämna ut hudtonen och minska synligheten av pigmentfläckar.

Med Hydra Booster Serien får du en mjukare, smidigare och mer strålande hy. 

 

Exempelbild
Exempelbild

här använder du Hydra Booster Serien

Du kan använda Hydra Booster Serien både morgon och kväll. Börja med att applicera serumet på ren hud. Ta några droppar och massera in i ansikte, på halsen och dekolletage.  När serumet gått in i huden tar du en liten mängd av ansiktskrämen och masserar in på samma områden. Ansiktskrämen absorberas snabbt in i huden vilket gör den optimal att använda innan du ska sminka dig.

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Upptäck våra produkter med hyaluronsyra