• C-Boost Kampanj 🧡 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/891/helbild-HYALURON-3-blogg.jpg

 

Fuktens superhjälte Hyaluronsyra

 

Fuktens superhjälte Hyaluronsyra är en populär ingrediens i skönhetsprodukter. Hyaluronsyra är inte en syra som det låter utan en sockermolekyl med vattenbindande förmåga som kroppen kan producera själv. Hyaluronsyrans huvuduppgift är att binda vatten i kroppen, den kan liknas vid en svamp som kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt med vatten. Hyaluronsyra absorberar fukt från omgivningen till huden, vilket bidrar till långvarig återfuktning. Störst mängd av hyaluronsyra finns i din bindväv, hud och i dina ögon En hög koncentration av hyaluronsyra  i huden gör huden frisk och fast.

Exempelbild
Exempelbild
Att ha en återfuktad hud är viktigt för att huden ska bibehålla sin elasticitet, smidighet och spänst.  Din hud innehåller hyaluronsyra naturligt. Produktionen av hyaluronsyra minskar med tiden vilket minskar hudens förmåga att hålla fukt. Ett sätt att kompensera för detta är att använda en hudvårdsprodukt med hyaluronsyra, så att fuktnivån i huden kan balanseras.
Exempelbild
Exempelbild

Det är hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens lager och struktur. Att använda serum eller kräm som innehåller hyaluronsyra skyddar din hud och gör den mer elastisk. En återfuktad hud minskar rynkor och ger en hälsosammare hy. Hyaluronsyra bidrar till cellförnyelsen och produktionen av kollagen och elastin. Den binder fukt vilket minskar rynkor och gör huden mer elastisk och smidig.
https://byeclat.testavendre.se/image/1068/helbild-va-g-blogg.jpg

Hyaluronsyra verkar som stöd för hudens byggstenar, den fyller ut och slätar ut huden. Den hjälper till att bibehålla fukt i och på huden och gör huden mer motståndskraftig mot fria radikaler. För att få bättre effekt av hyaluronsyran kan man använda ingrediensen i både serum och i kräm samtidigt.
 

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild