• Hyaluronsyra veckor 🩵 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/984/helbild-GUASHA-2-blogg.jpg

 

Vad är Gua Sha massage?

 

Gua Sha har sina rötter i den kinesiska medicinen. Genom att skrapa lätt över huden med en Gua Sha sten , så ger man huden en massage som ökar blodcirkulationen. Denna massage gör att huden blir mera fast och spänstig. Påsar och svullnader under ögonen minskas och du får en hud fylld av lyster.
Exempelbild
Exempelbild

Gua Sha har blivit riktigt populärt den senaste tiden. Massagemetoden är inget nytt utan har funnits inom kinesisk medicin under århundraden. Att massera sig med Gua Sha verktyg är inte bara härligt och avkopplande, det finns flera fördelar med att använda Gua Sha sten. Den bidrar till att minska spänningar i käke, hals, ansikte och nacke. Att massera ansiktet med Gua Sha-verktyg väcker huden till liv och är en effektiv hudvårdsmetod som går på djupet. Blodcirkulationen ökar och metoden hjälper lymfsystemet att må bra. Massagen minskar svullnaden kring trötta ögon och förebygger rynkor genom att musklerna i ansiktet slappnar av. När cirkulationen i huden stimuleras hudförnyelsen genom att det syresatta blodet drar sig uppåt till ytskikten, vilket ger näring till vävnader och hudceller. 

Exempelbild
Exempelbild

Ge dig själv några minuters massage i samband med din dagliga hudvårdsrutin ett par gånger i veckan och ditt ansikte kommer att få ett mer strålande utseende. Gua Sha massage är en effektiv behandling för åldrande hud som ger långvariga resultat. Det är därför ett utmärkt alternativ till fillers och botox. 

Alla kan använda Gua Sha, men det bör undvikas om du har infekterad eller skadad hud. Områden med akne, rosacea eller irritation ska inte behandlas med massage då det kan stressa huden.

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild