• Beauty Oscar vinnare av årets hudvårdsserie 2022

-45%
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Kit & Gåvoset

Skinroller Premium + C-vitaminserum 30 ml

Köp Skinroller Premium & Vitamin C Infusion till extra bra kampanjpris! BYÉCLAT Skinroller premium är en vidareutveckling av det populära hudvårdsredskapet dermaroller och med sitt utbytbara rollerhuvud är det enkelt, prisvärt och mer miljöeffektivt att utföra mikroneedlingsbehandlingar på både ansikte och kropp.

Finns i lager
1 098 kr
599 kr
{{ price }}
 • Fri frakt över 499 kr
 • Snabba leveranser
 • Crueltyfree
 • Beskrivning

  Köp Skinroller Premium & Vitamin C Infusion till extra bra kampanjpris!


  BYÉCLAT Skinroller premium är en vidareutveckling av det populära hudvårdsredskapet dermaroller och med sitt utbytbara rollerhuvud är det enkelt, prisvärt och mer miljöeffektivt att utföra mikroneedlingsbehandlingar på både ansikte och kropp. Vi erbjuder 10 års garanti på handtaget, rollerhuvudet byts ut efter 10-12 gånger. Vi erbjuder effektivt serum som du kan komplettera din behandling med.

  Skinroller Premium har ett rollerhuvud med 540 st 0,5 mm långa nålar för användning i ansiktet. Vi erbjuder även rollerhuvuden med 540 st 1,5 mm långa nålar för behandling av ärr, bristningar och celluliter på kroppen. 

  Microneedling är en effektiv och beprövad behandling där huden utsätts för små mikrohål. Huden absorberar serum och fukt 200% bättre och dessutom stimuleras kollagenproduktionen när huden reparerar sig. Med vår skinroller premium är det lätt att utföra en professionell hudbehandling hemma där huden får ökad lyster, minskade rynkor och på sikt minskade ärr som akneärr och bristningar.

  Vitamin C Infusion är ett kraftfullt lystergivande C-vitaminserum som stramar upp din hud, jämnar ut hudtonen och ger huden en härlig glow. Vitamin C Infusion ger långvarig fukt vilket minimerar synliga tecken på rynkor och fina linjer. C-vitamin stimulerar kollagensyntesen och ökar hudens spänst så den ser frisk och strålande ut. C-vitamin verkar även uppljusande av huden och pigmentfläckar. 

  30 ml
  Stramar upp huden
  Jämnar ut hudtonen
  Ger fin lyster och glow
  Minimerar synliga tecken på rynkor och fina linje
  Stimulerar kollagensyntesen
  Använd som en del av din dagliga hudvårdsrutin på ansikte och dekolletage. Applicera serumet efter noggrann rengöring, morgon och kväll. Några droppar räcker för ansikte och hals. Massera in serumet med små cirkelrörelser och avsluta med en ansiktskräm. Undvik att få produkten i ögonen.

  Använd UV-skydd över ditt C-vitaimin serum då huden är extra känslig mot sol. Förvara din serumflaska mörkt då C-vitamin förstörs av solljus.

   

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension: