• Hyaluronsyra veckor 🩵 upp till 50%
https://byeclat.testavendre.se/image/1401/DESKTOP-helbild-ny.webp

 

Skräddarsydd hudvård med bevisade resultat

Nu under begränsad tid får du som ny kund hela 50% rabatt på våra populära hudvårdskit som älskas av kvinnor i alla åldrar världen över. Produkterna i varje hudvårdskit innehåller naturliga aktiva ingredienser, är cruelty free och innehåller inga ämnen som är skadliga för människan eller naturen. 
 
Välj det kit som passar din hudtyp och ditt behov bäst, och ange SKIN50 i kassan så dras rabatten av automatiskt.  Erbjudandet gäller endast till 30/10 2022.
Exempelbild

MOGEN HUD

En mogen hud behöver produkter som verkar mot fina linjer, rynkor och som tillför fukt. Med det här kitet får du synliga resultat och en hud som är spänstig och härligt boostad med fukt. Pris efter rabatt: 574kr (ord: 1147kr).

 

Läs mer om Anti-Age Renewal Kit här

 

Exempelbild

TORR HUD

Näringsrik hudvård som ger din hud massor med fukt på djupet. Njut av känslan av en len och plumpad hud som ser frisk och strålande ut. Har även effekt mot torrhetsrynkor. Pris efter rabatt: 589kr (ord: 1177kr).

 

Läs mer om Dry Skin Healing Kit här

 

Exempelbild

KÄNSLIG HUD

Ett kit med naturliga produkter som vårdar och stärker en känslig hud. Fylld med antioxidanter och fuktbindande hyaluronsyra lämnas huden återfuktad med fräsch lyster.

Pris efter rabatt: 574kr (ord: 1147kr).

 

Läs mer om Sensitive Skin Rescue Kit här

  

Exempelbild

NORMAL HUD

En hud som är balanserad behöver fukt för att motverka ålderstecken och bibehålla fasthet och lyster. Produkterna har en lätt konsistens och går snabbt in i huden. 

Pris efter rabatt: 599kr (ord: 1197kr).

 

Läs mer om Normal Skin Boosting Kit här

 

Exempelbild

BLANDAD HUD

Har du en blandad hud behöver du produkter som återfuktar utan att göra hud fet eller blank och som minskar porer. Huden boostas med skyddande C-vitamin.

Pris efter rabatt: 574kr (ord: 1147kr).

 

Läs mer om Mixed Skin Cleansing Kit här

 

 

Det här säger våra kunder

 

Exempelbild
Exempelbild

 

Ange SKIN50 i kassan och spara 50% på ordinarie pris, rabatten dras av automatiskt i kassan.

 

Exempelbild
Exempelbild